Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η



Αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας,

Ευχόμαστε, έστω και καθυστερημένα, σε εσάς και στις οικογένειές σας Καλή Χρονιά, με υγεία και κάθε καλό.

H χρονιά που πέρασε σημάδεψε δυστυχώς τον Σύλλογό μας, τον Ποταμό αλλά και ολόκληρο το νησί μας με το αναπάντεχο γεγονός της απώλειας του Προέδρου μας Δημήτρη Λουράντου, του φίλου, συμπατριώτη και ανθρώπου, που λόγω του εξαίρετου χαρακτήρα του άφησε δυσαναπλήρωτο κενό.

Μετά από αυτό, βρισκόμαστε στην δύσκολη θέση να σας απευθύνουμε την πρόσκληση για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που φέτος περιλαμβάνει και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με απόντα τον Πρόεδρό μας.
Εμείς όμως έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη να ενισχύσουμε τον Σύλλογο, με την μικρή ο καθένας συμμετοχή του και να τον πάμε  παραπέρα, καθώς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμού είναι ένα σωματείο με 20 χρόνια ζωντανή και ενεργό παρουσία στον τόπο μας.
Σας καλούμε την  Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 17.00,  στο  Πνευματικό  Κέντρο  Κυθηρίων  του  Τριφυλλείου  Ιδρύματος στην Αθήνα, οδός Θεμιστοκλέους  αρ. 5,  7ος  όροφος,  όπου  θα  πραγματοποιηθούν  τα  εξής:
      1. Απολογισμός δραστηριοτήτων έτους 2017
      2. Οικονομικός  απολογισμός, έκθεση  Εξελεγκτικής  Επιτροπής.
      3. Συζήτηση για  τα  πεπραγμένα  -  αποφάσεις.
      4. Προγραμματισμός δράσης 2018-2019
      5. Έγκριση  πεπραγμένων και απαλλαγή  Δ.Σ.
      6. Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, για την διετία 2018-2019
    Σας  περιμένουμε  για  να ενημερωθείτε   για  τις  δραστηριότητες  του  Συλλόγου και να  καταθέσετε  τις  δικές  σας  απόψεις,  τόσο  για  τα  πεπραγμένα  όσο  και για τη  συνέχεια.
Επίσης, περιμένουμε να υποβάλετε όσο το δυνατόν περισσότεροι  από  εσάς  υποψηφιότητα  για  τα  διοικητικά  όργανα  του  Συλλόγου. Σημειώστε  ότι  οι  υποψηφιότητες  μπορούν  να  γνωστοποιηθούν με ένα τηλεφώνημα είτε στον Αντιπρόεδρο Γιάννη Τσαμπάση (6973060030), είτε  στην  Γεν. Γραμματέα Ανθή Φλωροπούλου (6976449838), είτε  σε  οποιοδήποτε  μέλος  του  Δ.Σ.και στη συνέχεια θα αποστείλουν την αίτηση τους με fax ή με email.
Τα μέλη του Συλλόγου που, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας θα βρίσκονται στα Κύθηρα, μπορούν βάσει του Καταστατικού να εξουσιοδοτήσουν ένα παρόν μέλος να ενεργήσει γι'αυτούς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία των μελών στην Γενική Συνέλευση είναι η οικονομική  τακτοποίηση των μελών που αφορά σε συνδρομή 10 € μόνο.
Σας ευχαριστούμε, πάλι, και σας περιμένουμε.
Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2018
Γιάννης Τσαμπάσης                                                                       Ανθή Φλωροπούλου
Αντιπρόεδρος                                                                              Γεν. Γραμματέας