Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΕΣ......

Τα θερμότερα συγχαρητήρια της σελίδας μας στην μερίδα των Κυθηρίων που πέτυχαν το ακατόρθωτο. Δηλαδή που κατάφεραν να αναγκάσουν τους μοναδικούς ανθρώπους, που με αρκετές θυσίες οικονομικές και προσωπικές, δημιούργησαν ένα σε εξαιρετική κατάσταση, πλοίο και το προόριζαν για μόνιμη δρομολόγηση στα νησιά μας, να του αλλάξουν ρότα και να το δρομολογήσουν σε άλλη νησιώτικη περιοχή για την επόμενη περίοδο.





Ακόμη βέβαια να μην παραλείψω να τους ενημερώσω ότι οι πλοιοκτήτες δεν έχουν πληρωθεί ούτε ένα ευρώ για τα μέχρι τώρα δρομολόγια του και χρειάστηκε ειδική τροπολογία που ψηφίστηκε μόλις προχθές για να μπορέσουν οι άνθρωποι να πάρουν τα χρεωστούμενα από την πολιτεία [ε! αλοίμονο τώρα δεν είναι και Βαρδινογιάννηδες για να ρίχνουνε στους αρμόδιους και κανένα "δωράκι" να κάνουν τα στραβά ματάκια....]


Εδώ και καιρό μια εξέχουσα κάστα δημιουργεί με ψιθύρους κλίμα καταπολέμησης του μοναδικού υπάρχοντος και διαθεσίμου πλοίου για την γραμμή. Σε άλλους πάλι φαίνεται "μικρό" και ακατάλληλο για την γραμμή χωρίς να διακρίνουν ότι το πλοίο δεν εκτελεί δρομολόγια μόνο ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ και οι άνεμοι υπερβαίνουν το επιτρεπτό όριο.

Τυφλωμένοι μάλλον από προσωπικά συμφέροντα φαντάζονται ότι υπάρχει ελπίδα να δρομολογηθεί το "Queen Mary" για την επόμενη περίοδο αλλά μάλλον οι ελπίδες τους θα διαψευστούν...!!!!!
Μιά και όπως θα διαπιστώσετε από την λίστα που δημοσιεύουμε σε προηγούμενο άρθρο μας σήμερα δεν υπάρχει καμία απολύτως δήλωση ενδιαφέροντος για την επιβατηγό γραμμή, εκτός του φορτηγού πλοίου ΤΑΛΩΣ που εξυπηρετεί εμπορικούς σκοπούς μόνο και όχι επιβατηγό κοινό.

Ειλικρινά λυπάμαι αλλά και οικτιρίζω όλους τους ανεγκέφαλους που επιδιώκουν την πλήρη απομόνωση του νησιού και ίσως και την κατάργηση τελείως της σύνδεσης με Πειραιά. Εάν κάποιοι ελάχιστοι έχουν κάποια οικονομικά συμφέροντα από αυτό τότε μπράβο τους εάν το επιτύχουν διότι όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά ξυνισμένοι χαλβάδες που τους ανέχονται τόσα χρόνια να κατευθύνουν την ζωή όλων των υπολοίπων κατοίκων.

Και θα παρακαλούσα να μην μου στείλετε πάλι μηνύματα περί πλοίου και ούτε να ακούσω η να διαβάσω παράπονα όταν θα συμβεί το αφευκταίο. Να πάτε να βρείτε τους μέντορες που τα δημιουργούν και να τους φερθείτε ανάλογα όπως θα έκαναν εάν είχα και εγώ την υγεία μου και την δύναμη μου.

Και μην ξεχνάτε ο χαλβας μπορεί να είναι γλυκός αλλά δεν πάυει ποτέ να είναι ...μαλα..κός και χαλβάς....
---------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
---------------------------------