Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Σοκ στο Blue Star Naxos με απόπειρα αυτοκτονίας. Άνδρας πήδηξε στη θάλασσα!

Απίστευτο περιστατικό συνέβη εν πλω στο δρομολόγιο του Blue Star Naxos το οποίο αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 30/1 από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα λιμάνια Σύρος – Πάρος – Νάξος – Μικρές Κυκλάδες και Αμοργό.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ κι ενώ το πλοίο βρισκόταν ανάμεσα σε Γυάρο και Σύρο, ένας επιβάτης πήδηξε από το κατάστρωμα στη θάλασσα! Πρόκειται για άνδρα μεσήλικα που σύμφωνα με μαρτυρίες, φορούσε τραγιάσκα στο κεφάλι.

Σοκαρισμένοι οι υπόλοιποι επιβάτες του καταστρώματος δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους για το τι ακριβώς έγινε. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως κάποιοι επιβάτες που είδαν τον άνδρα να σκαρφαλώνει τα κάγκελα του πλοίου προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ωστόσο αυτός πρόλαβε να πηδήξει στη θάλασσα.

Αυτή την ώρα, το πλοίο Blue Star Naxos βρίσκεται μεσοπέλαγα, κοντά στο σημείο που συνέβη το περιστατικό και γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί ο άνδρας που πήδηξε στη θάλασσα. Έχουν ενημερωθεί οι Λιμενικές Αρχές και αναμένεται ενίσχυση των ερευνών στην προσπάθεια εντοπισμού του ανθρώπου που, ενδεχομένως, με αυτή του την πράξη να θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του
----------------------------------------
Πηγή:  cyclades24.gr
----------------------------------------