Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΑΠΟ                              
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ
25-01-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο «Απόλλων» οι Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων, με την συμμετοχή όλων των εργαζομένων, Περιφερειακών Συμβούλων και Γενικών Διευθυντών της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Μ. Λαμπρίδη, κ. Π. Τουτουντζή, κ. Ειρήνη Μεταξά, κ. Γ. Αλεβιζόπουλος, κ. Ι. Μοίρας και οι Γενικοί Διευθυντές της Περιφέρειας κ. Α. Ρόδη, κ. Μ. Λαμπρογεώργου και κ. Η. Δόλγυρας. Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό συγκρότημα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια».

Στον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ανέφερε ότι το 2017 ήταν μία δύσκολη χρονιά, με ακραία καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιές και την εκτεταμένη θαλάσσια ρύπανση από το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ. Ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής για τη συνεργασία τους και την βοήθεια τους. Αναφέρθηκε δε στο Ν. 4412/2016 ο οποίος δημιουργεί νέα δεδομένα στην ωρίμανση και την εκτέλεση των έργων και των προμηθειών. Ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι καλή, δημιουργική, παραγωγική με υγεία για όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» κ. Θ. Τσόντο για την συμμετοχή του στην εκδήλωση.


Ο Αντιπεριφερειάρχης κατέληξε λέγοντας ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι η μεγαλύτερη Περιφέρεια της Ελλάδας και συγκεντρώνει το μισό πληθυσμό της χώρας με αυξημένες υποχρεώσεις και σύνθετα προβλήματα για επίλυση. Οι δύο Περιφερειακές Ενότητες, του Πειραιά και των Νησιών, αποτελούν δύο από τα βασικά γρανάζια στην παραγωγική διαδικασία της  Περιφέρειας που είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Τέλος, δήλωσε ότι είμαστε κωπηλάτες στην ίδια λέμβο και πρέπει να κωπηλατούμε όλοι μαζί προς την ίδια κατεύθυνση για να πετύχουμε το στόχο μας.