Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Ημερίδα του Ελληνικού Συνδέσμου για τον Τουρισμό Υγείας με θέμα τον «Ιατρικό Τουρισμό»

Διπλή παρουσία θα έχει ο Ελληνικός Σύνδεσμος για τον Τουρισμό Υγείας (ΕΣΤΥ) στο φετινό Money Show που θα πραγματοποιηθεί 7-9 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton.

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, από τις 16.00-18.00 μ.μ., ο σύνδεσμος συμμετέχει με τέσσερις παρουσιάσεις μελών του διοικητικού του συμβουλίου (και συγκεκριμένα των κ.κ.: Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Κουσκούκη, Παναγιώτη Κουτσίκου, Ζαχαρία Καπλανίδη και Κωνσταντίνου Πάντου) στην ημερίδα του ΙΣΑ με θέμα "Ιατρικός Τουρισμός & Τοπική Αυτοδιοίκηση".
 


Το ίδιο απόγευμα, από τις 19:00-21:00 μ.μ. στην αίθουσα Ερατώ Β του ξενοδοχείου, ο Ελληνικός Σύνδεσμος για τον Τουρισμό Υγείας θα πραγματοποιήσει τη δική του ημερίδα με θέμα “Ιατρικός Τουρισμός” και βασικούς ομιλητές:

Τον πρόεδρο του International Health Tourism Center (IHTC) – Πρόεδρο του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γιώργο Πατούλη, τον καθηγητή Δερματολογίας- Νομικό, Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου για τον Τουρισμό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Κουσκούκη, τον Πρόεδρο του Ομίλου Zita και Γεν. Γραμματέα του συνδέσμου, κ. Ζαχαρία Καπλανίδη, τον Πρόεδρο του Ελληνο-τουρκικού εμπορικού επιμελητηρίου και Αντιπρόεδρο του συνδέσμου κ. Παναγιώτη Κουτσίκο και το μέλος του ΕΣΤΥ, Γυναικολόγο, κ. Κωνσταντίνο Πάντο. Oι ομιλητές θα αναλύσουν, μεταξύ άλλων, τις προοπτικές του τουρισμού υγείας στη χώρα μας, τα βήματα που πρέπει να γίνουν, αλλά και τις συνεργασίες που πρέπει η Ελλάδα να κάνει με όμορες χώρες για την πρόοδο στον συγκεκριμένο τομέα.
Η είσοδος στην ημερίδα θα είναι ελεύθερη.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Τουρισμού Υγείας έχει σαν στόχο τη σύνδεση, την ανάπτυξη και τη διεύρυνση της «βιομηχανίας» του τουρισμού με το πολύτιμο αγαθό της υγείας, μέσα από την προβολή: του οδοντιατρικού και του ιαματικού τουρισμού, της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, της οφθαλμολογίας, της αποκατάστασης και των νεφρολογικών κέντρων, του τουρισμού ευεξίας, της μεσογειακής διατροφής και της υποβοηθούμενης τουριστικής κατοικίας.
----------------------------
Πηγή:iatropedia.gr
----------------------------