Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ο Σώρρας επιστρέφει και απειλεί με μηνύσεις!

Ο Αρτέμης Σώρρας στο δεύτερο μήνυμά του για το 2018 απειλεί με μηνύσεις 180 δημοσιογράφους και προτρέπει τους οπαδούς του να τους «λιώσουν» για να «μάθουν να σέβονται»! «Σε κανάλια, σε ΜΜΕ, σε δημοσιογράφους, σε εφημερίδες, τοπικές -γιατί βλέπω και την επαρχία που αρχίζει να εναντιώνεται και βγάζει ψεύδη για την Ελλήνων Συνέλευσις-, πρέπει να ξέρετε ότι η Ελλήνων Συνέλευσις είναι φορέας εγκεκριμένος από τον Άρειο Πάγο να κατέβει για εκλογές.



Απαγορεύεται ένας μικροκαναλάρχης, ένας που έχει μια φυλλάδα να γράφει την ανοησία και το ψεύδος του και να περιπλανεί (sic) την κοινή γνώμη και να μας προσβάλλει», ακούγεται να λέει ο Σώρρας στο μήνυμα του.

Γι αυτό, προτρέπει τους οπαδούς τους «Όπου βρείτε φυλλάδα, εφημερίδα, μπλογκ, ραδιόφωνο, τηλεόραση, σάιτ που λέει ψέμματα για εμάς «λιώστε» τους με μηνύσεις. Τέλος η κοπτοραπτική.

Όποιος δημοσιογράφος λέει ψέμματα θα βασανίζεται με σωρεία αγωγών».

«Εμείς κάνουμε άμυνα δεν παίζουμε επίθεση», εξηγεί και συνεχίζει «Υπάρχουν έτοιμες 180 αγωγές και μηνύσεις κατά δημοσιογράφων, έτοιμες να κατατεθούν. Μην τους ξαναφήσετε να ψεύδονται, θα μάθουν να σέβονται».

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι φυγόδικος από τον περασμένο Μάρτιο όταν καταδικάστηκε μαζί με τη γυναίκα του σε οχτώ χρόνια κάθειρξης για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.
--------------------------------
Πηγή: reader.gr
--------------------------------