Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Κατακρεούργησε τον αδερφό του ... και αυτοκτόνησε!

Τραγωδία στα Μισίρια Ρεθύμνου με άνδρα να πέφτει νεκρός από το χέρι του αδερφού του, ο οποίος κατόπιν έβαλε τέλος στη ζωή του
Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε, σήμερα, στα Μισίρια, στο Ρέθυμνο, μεταξύ δύο αδελφών, ο ένας εκ των οποίων έπεσε νεκρός, χτυπημένος από το χέρι του αδελφού του.


Ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης φέρεται να εισέβαλε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο 21χρονος αδερφός του και να τον κατακρεούργησε με μπαλτά.  Στην συνέχεια κλείδωσε την πόρτα και έτρεξε στην αποθήκη όπου επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας φυτοφάρμακα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, γνωστός στις αρχές, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε μάλιστα νοσηλευτεί στο παρελθόν, ενώ πλέον ζούσε με τους γονείς και τον αδερφό του. 

Ο άτυχος 21χρονος είχε επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε περάσει την άδειά του, ενώ την επόμενη ημέρα θα έπιανε και πάλι δουλειά σε σουβλατζίδικο όπου δούλευε. Επιστρέφοντας, μάλιστα, διαπίστωσε ότι η κατάσταση του αδελφού του είχε επιδεινωθεί επειδή δεν έπινε τα φάρμακα του και είχαν συνεχείς προστριβές και καυγάδες. Σύμφωνα, μάλιστα, με μία εκδοχή, ο δράστης και αυτόχειρας δεν ήθελε να επιστρέψει στο ψυχιατρείο και φοβόταν γι' αυτό.

Συγκλονισμένοι οι γονείς των δύο αδερφών, που έμεναν μαζί τους, δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν πώς εξελίχθηκε αυτή η τραγωδία, ενώ κατάθεση έδωσαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου που ερευνά την υπόθεση.
----------------------------------
Πηγή:  cretalive.gr
----------------------------------