Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού- Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και θα διαρκέσει ως και την Κυριακή.


Αναλυτικότερα:
Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από αύριο Πέμπτη με βροχές και ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα φέρνουν σε πολλές περιπτώσεις και χαλάζι. Αρχικά τα φαινόμενα θα πλήξουν τα νησιά του Ιονίου και στη συνέχεια την Ήπειρο τη δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην κεντρική Στερεά, τα δυτικά και τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα της Μακεδονίας και στη Θράκη.

Το Σάββατο τα φαινόμενα θα είναι λιγότερο έντονα και θα συνεχίσουν να πλήττουν τα ηπειρωτικά, αλλά και το βράδυ τα νησιά τόσο του Ιονίου όσο και του βορείου Αιγαίου.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να πλήττουν τη Θράκη αλλά και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου μέχρι και τις βραδινές ώρες.
------------------------------------
Πηγή:  news247.gr
------------------------------------