Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Μικρή καθυστέρηση του πλοίου ΙΟΝΙΣ λόγω φραγμού εισόδου νερού ψύξεως κ. μηχανών.

Ανεφέρθη στην σελίδα μας νωρίτερα ότι λόγω προβλήματος υπήρξε μείωση ταχύτητος του πλοίου ΙΟΝΙΣ μετα την αναχώρηση του από το λιμάνι του Καστελίου.

Το πρόβλημα έγινε αντιληπτό καθώς υπήρξε άμεση άνοδος των θερμοκρασιών της λίπανσης των μηχανών λόγω μη σωστής τροφοδοσίας των εναλακτήρων με θαλάσσιο νερό, που οφείλονταν σε απόφραξη των φίλτρων εισόδου (δικτυωτά αναρρόφησης) με πλαστικές σακούλες από το λιμάνι του Καστελίου.


Από το το τεχνικό προσωπικό του πλοίου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα αναρροφηθέντα πλαστικά και να επανέλθει η ομαλή λειτουργία των εναλλακτήρων και των μηχανών.

Το πλοίο έφθασε στα Αντικύθηρα στις 15:14 και αναχώρησε από Αντικύθηρα στις 15:40,χωρίς περαιτέρω προβλήματα η καθυστέρηση.
--------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------------------------

Σχόλιο  Σελίδας; Καλό θα ήταν να αναλογισθούμε όλοι τι κακό διαπράττουμε όταν χρησιμοποιούμε την θαλασσά μας σαν σκουπιδοτενεκέ. Το θαλάσσιο περιβάλλον χρειάζεται την δική μας προστασία γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα πάρει και αυτό την δική του εκδίκηση....