Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Έληξε το περιθώριο προσφορών της ακτοπλοϊκής γραμμής Κυθήρων-Αντικυθήρων

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έληξε στις 15:30 σήμερα το χρονικό περιθώριο προσφορών για την ακτοπλοϊκή γραμμή Πειραιάς-Κύθηρα-Αντικύθηρα-Καστέλι-Γύθειο.

Εκτός της μοναδικής προσφοράς η οποία υπήρχε εκ μέρους της εταιρείας ΑΥΛΑΙΜΩΝ των κ.κ. Τουρλουμούση-Τσαϊλά, ουδείς έτερος έδειξε ενδιαφέρον για την διεκδίκηση της γραμμής.


Εκ των γεγονότων λοιπόν προκύπτει ότι το πολύμηνο παζλ της αναμονής συμπληρώθηκε και το φρεσκοεπισκευασμένο ΙΟΝΙΣ θα εξυπηρετήσει από εδώ και πέρα την μακροχρόνια ορφανή  δρομολογιακή γραμμή.

Επειδή είναι εύλογο ότι θα αρχίσει πάλι  μια σειρά ερωτημάτων καλό είναι να γνωρίζει το επιβατικό κοινό ότι πάντα χρειάζεται ένα μικρό διάστημα για απόλυτη τακτοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών-πιστοποιητικών-κ.λ.π. Καθώς επίσης και την αναγγελία των δρομολογίων για το επόμενο διάστημα.

Ελπίζουμε οι μέχρι σήμερα απόλυτα συνεπείς πλοιοκτήτες να μεριμνήσουν άρδην για την εκκίνηση των δρομολογίων αλλά και για την πλήρη ψηφιοποίηση τους έτσι ώστε πλέον να είναι εφικτή η διαδικτυακή λειτουργία και κρατήσεις για όλα τα πλοία της εταιρείας.

Καλά Ταξίδια ΙΟΝΙΣ
------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
------------------------------------------