Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Τα Ασυνείδητα Δίποδα των Κυθήρων

Στην περιοχή Λαγκαδάκια στο δρόμο από Κατούνι προς Άγιο Μάμα κάποιο ασυνείδητο δίποδο θεώρησε ότι είναι ελεύθερο να βιάσει για μια ακόμα φορά την ωραία φύση.

Έτσι λοιπόν θεώρησε ότι με το να διακοσμήσει λιγάκι τις σχοιναρές και την αγνή βλάστηση με μερικά σκουπίδια και μπάζα θα ήταν καλλιτεχνικός διάκοσμος.

Μετέφερε λοιπόν κρυφά την βρωμιά του και την πέταξε εκεί που έκρινε ότι ταιριαζε περισσότερο στο περιβάλλον.

Βέβαια τα παλαιότερα χρόνια αυτό ήταν σύνηθες στην περιοχή αλλά ο κόσμος σιγά-σιγά το ξεπέρασε, αναγνώρισε τις προσπάθειες των δημοτικών αρχών για την περισυλλογή των απορριμάτων και το φαινόμενο είχε μάλλον εξαφανισθεί με πολύ μικρές παρεκτροπές.

Κάποιοι όμως εξακολουθούν μέσα τους να αισθάνονται τετράποδα που στέκονται ατυχώς σε δύο ποδάρια και φαίνεται ότι δεν μπορούν να το ξεπεράσουν.

Οπωσδήποτε όμως θα πρέπει να ξεπέρασε και την τεράστια ταμπέλα με την ανάρτηση της απαγόρευσης ρίψης μπάζων μιάς και αντί για μάτια μάλλον χρησιμοποιεί σκέτες παρωπίδες.

Παρακαλείται η παρακαλούνται λοιπόν τα δίποδα που προέβησαν σε αυτή την πράξη να πάνε και να καθαρίσουν τις βρωμιές τους από την περιοχή γιατί εάν αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους αντιμετωπίζουν σοβαρότατο ποινικό παράπτωμα και τρανταχτό πρόστιμο σύμφωνα αμε την κείμενη νομοθεσία περί υποβάθμισης περιβάλλοντος.



-----------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-----------------------------------------------