Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Διασφάλισης της Αμεροληψίας

Ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια εφαρμογής των Διεθνών Προτύπων  ISO/IEC 17020:2012 και ISO/IEC 17021:2011, στα οποία είναι διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ., ο Ελληνικός Νηογνώμονας προέβη σε ανασυγκρότηση της Επιτροπής Διασφάλισης της Αμεροληψίας, συγκροτώντας νέα Επιτροπή, αποτελούμενη από τα ακόλουθα μέλη:


•    ΚΟΡΚΙΔΗ Βασίλειο, πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ), με αναπληρωτή τον ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ Θεόδωρο, αναπληρωτή πρόεδρο Μεταποιητικού τμήματος ΕΒΕΠ.
•    ΜΙΧΑΛΑΡΟ Ανδριανό,  πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ).
•    ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ Αδαμάντιο, γενικό γραμματέα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ).
•    ΛΟΥΤΡΙΩΤΗ Πάρη,  πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ).

Χρέη εισηγητή και γραμματέα της εν λόγω επιτροπής, θα εκτελεί ο Διευθυντής του Τομέα Πιστοποίησης  του Ελληνικού Νηογνώμονα ή σε περίπτωση κωλύματος ο εξουσιοδοτημένος αντικαταστάτης του.

Στην επιτροπή παρίσταται, για καλύτερο συντονισμό των ενεργειών της και για να γίνεται άμεσος αποδέκτης τυχόν ευρημάτων και προτάσεων ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Νηογνώμονα ή ο εξουσιοδοτημένος αντικαταστάτης του.

Οι αρμοδιότητες της ΕΔΑ περιγράφονται αναλυτικά στο Εγχειρίδιο Διαχείρισης Ποιότητας του Τομέα Πιστοποίησης και στον Κανονισμό Οργάνωσης & Λειτουργίας της Επιτροπής Διασφάλισης της Αμεροληψίας (ΚΟΛΕΔΑ) του Ελληνικού Νηογνώμονα.
----------------------------------
Πηγή:  hrs.gr
----------------------------------

Σχόλιο Σελίδας: 

Μέλος λέει της επιτροπής διασφάλισης της αμεροληψίας στον Ελληνικό Νηογνώμονα ο Κύριος Κροκίδης

Και μετά μιλάει στην επιστολή του στον υπουργό εμπορικής ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής για τον άγνωστο λόγο της μη έκδοσης του ειδικού κανονισμού λιμένα στον όρμο της Νεάπολης ζητώντας να ανεφοδιάζονται ακώλυτα  τα πλοία…..

Πόσο αμερόληπτος είναι;

Τι να πω .....τα λόγια είναι περιττά όπως λέει και το τραγούδι

Εκείνο που δεν λέει το τραγούδι είναι πως μια πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση έχει καταλήξει με τους κολοσφουγγάριους υπουργούς της να ...γυαλίζει καθημερινά υποδήματα και μπότες αφεντικών......

 
Και τέλος δεν γνωρίζουμε πόσες "Άγιες Ζώνες" θα ... θυσιαστούν !!!!! ΣΤΑ ΒΑΤΙΚΑ.................................