Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Official Videoclip του τραγουδιού «Θα γράφεις και θα σβήνεις (ReissCrew Mix», του νεαρού Κυθήριου τραγουδιστή Σπύρου Γιαννιώτη

Κυκλοφόρησε επίσημα την Κυριακή 23 Ιουλίου το Official Videoclip του τραγουδιού «Θα γράφεις και θα σβήνεις (ReissCrew Mix», του νεαρού Κυθήριου τραγουδιστή Σπύρου Γιαννιώτη.
Τα γυρίσματα του video clip υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Άρη Αντιβάχη πραγματοποιήθηκαν στα Κύθηρα, το νησί απ’ όπου κατάγεται ο τραγουδιστής Σπύρος Γιαννιώτης, με έντονη παρουσία του Ελληνικού χρώματος. Το videoclip που προβάλλει τις ομορφιές  των Κυθήρων μπορείτε να δείτε στο youtube και σε μουσικά τηλεοπτικά κανάλια.
Τη μουσική έχει γράψει η ομάδα παραγωγής ReissCrew και ο Κωνσταντίνος Παντελλάδης, τους στίχους ο Στέλιος Ρεϊσόπουλος, ενώ την επιμέλεια της μουσικής παραγωγής έχει αναλάβει ο Γιώργος Ρεϊσόπουλος.
Το τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 17/7/2017 από την δισκογραφική εταιρία Sound Blue στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Γερμανία και την Αμερική, μπήκε στο top100 του επίσημου Ελληνικού Ραδιοφωνικού Airplay σύμφωνα με το Music-Plus.gr μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του !
Δείτε το VideoClip εδώ:  https://youtu.be/piEbVH_FkeQ