Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας!

Η δήθεν διαμαρτυρία της μείζονος μειοψηφίας συνιστά αστεϊσμό και πραγματική πολιτική αγένεια. ΟΥΔΕΙΣ απαγόρευσε στους συνάδελφους να λάβουν το λόγο!

Το βίντεο και όλοι οι παριστάμενοι είναι αδιάψευστοι μάρτυρες! Σε αντίθεση με τη δική τους παράταξη εμείς προσκαλούμε τους πάντες σε όλες τις εκδηλώσεις. Η μείζων μειοψηφία δεν παρίσταται σχεδόν σε καμία! 

Θυμίζω ότι όταν εκείνοι διοικούσαν έκρυψαν κυριολεκτικά τον τότε υποψήφιο περιφερειάρχη κ Κουμουτσάκο κάνοντας πραγματική κλειστή σύσκεψη στο Δημαρχείο ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας το 2014. Αυτό το θυμούνται;;;

Σηκώθηκα όχι για να παραγγείλω καφέ αλλά για να απαντήσω στα επίμονα τηλεφωνήματα του υφυπουργού ναυτιλίας λέγοντας μάλιστα στον κ. Φατσέα να ξεκινησει την τοποθέτηση του! Ποιος εμπόδισε τους συνάδελφους να μιλήσουν;

Γιατί ο κ. Φατσέας δεν άρχισε να μιλάει; Γιατί πολύ απλά νοιώθει άβολα από τα έργα που η παράταξη του επί χρόνια υποσχόταν αλλά εμείς εκτελούμε!

Αν τον ένοιαζε η ουσία και όχι η κάμερα θα παρέμενε στην πολύωρη σύσκεψη για να ενημερωθεί αναλυτικά και για τα 23 έργα της Περιφέρειας στο Δήμο μας ύψους 22 εκατομμυρίων Ευρώ!
Έφυγε όμως επικαλούμενος αστείες δικαιολογίες που πείθουν μόνο εκείνον!

Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και καλό θα ήταν η μείζων μειοψηφία να μην προκαλεί με τέτοιο αναιδή τρόπο γιατί τα δικά της λάθη θα πληρώνει το νησί και δήμος για χρόνια!
Κάλλιον το σιωπάν....
--------------------------
Στράτος Χαρχαλάκης
--------------------------