Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Πιθανή μη εκτέλεση δρομολογίου Βιτσέντζος Κορνάρος αύτιο 9-6-17

Αύριο 09/06/2017 ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει επιτέλους τα δρομολόγια της καλοκαιρινής σαιζόν το Βιτσέντζος Κορνάρος, μετά την προγραμματισμένη ακινησία που έκανε λόγω επισκευών από αρχές Μαϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στην σελίδα μας, πριν από λίγο, τελικά είναι πολύ πιθανόν ότι το πλοίο δεν θα προλάβει να εκτελέσει το αυριανό δρομολόγιο, λόγω μη ολοκλήρωσης των εργασιών επισκευής του πλοίου έγκαιρα αν και οι εργασίες θα επεκταθούν και κατα την διάρκεια της νύχτας απόψε. Πράγμα όμως που δεν φαίνεται εφικτό σύμφωνα με τις υπολειπόμενες εργασίες μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε ότι καλό θα ήταν να ληφθεί υπ'όψιν ότι, όπως είναι γνωστό μετά το πέρας των επισκευών είναι αναγκαίο να εκτελεσθεί και δοκιμασικός πλούς προκειμένου να πιστοποιηθεί η αξιοπλοϊα του πλοίου

Φυσικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την πλοιοκτήτρια εταιρεία και όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, επίσημη ενημέρωση δεν θα υπάρξει πρίν από την τελική απόφαση οτι δεν θα ταξιδέψει τελικά.

Είναι λοιπόν άκρως απαράδεκτο εκ μέρους της εταιρείας αυτό το είδος τακτικής, καθώς υπάρχει πολύς κόσμος με πληρωμένα εισιτήρια, κανονισμένες άδειες,και κρατήσεις δωματίων, που τελευταία στιγμή αύριο το απόγευμα θα μάθουν οτι δεν θα ταξιδέψουν.

Φτάνει πια αυτός εμπαιγμός προς το νησί μας, τους κατοίκους του και τις επιχειρήσεις, που ζημιώνονται από την συμπεριφορά της εταιρείας αυτής.
-------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------