Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας

Οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στο κτήμα Τσαφατίνου, σε μια όμορφη και ζεστή συγκέντρωση, έκοψαν την βασιλόπιτά τους.

Καλωσορίζοντας τους υπαλλήλους ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Τριχείλης, τους ευχήθηκε καλή χρονιά, τονίζοντας ότι το 2016 ήταν μια παράξενη χρονιά «τόσο για εμάς που διαχειριζόμαστε τις τύχες του Δήμου, όσο και για εσάς που είστε οι βασικοί συντελεστές», όπως είπε 
χαρακτηριστικά.





Έκανε μια γενικότερη παρουσίαση του Δήμου τονίζοντας για ακόμα μια φορά ότι ο Δήμος Μονεμβασίας είναι από τους πιο υγιής οικονομικά, κάτι που όπως είπε «είναι πολύ ευχάριστο, γιατί κινδυνεύουμε λιγότερο σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες».

Ο κ. Τριχείλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα, στις σχέσεις των υπαλλήλων με τους πολίτες, επισημαίνοντας ότι ο βαθμός ικανοποίησης των δημοτών για υποθέσεις τους που φθάνουν στο Δήμο, πρέπει να είναι πολύ μεγάλος. «Θέλω να σας ζητήσω να εργάζεστε με ζήλο, μια και είμαστε ταγμένοι να εξυπηρετούμε το δημότη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ προέτρεψε τους υπαλλήλους να είναι ευγενική στο τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις υποθέσεις, λέγοντας: «Η ευγένεια και ο τρόπος αντιμετώπισης είναι η απαρχή της λύσης».

 

  

  

 

Στη συνέχεια μίλησε για τη συμβολή των υπαλλήλων στην υλοποίηση και ολοκλήρωση των έργων και των υποθέσεων που κάθε τμήμα χειρίζεται. Προέτρεψε τους υπαλλήλους να παρακολουθούν από κοντά το κάθε θέμα, προκειμένου να υπάρχει το βέλτιστο αποτέλεσμα στον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Τέλος τόνισε την ανάγκη να προσπαθήσουν όλοι προκειμένου να κρατηθεί ο Δήμος ζωντανός, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επισημαίνοντας παράλληλα την αναγκαιότητα καλής και ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των υπαλλήλων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το καλό αποτέλεσμα δεν βγαίνει μόνο από έναν υπάλληλο, αλλά από τις συνέργειες που μπορεί να έχει αυτός με τον συνάδελφό του».

 

  

  

  

  

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, Ιωάννης Σουρλάς, Ηλίας Καλογερίνης και Σταύρος Χριστάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Αβδούλος, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Παναγιώτα Αλειφέρη, ο εντ. Δημ. Σύμβουλος κ. Γιώργιος Βουνελάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κατερίνα Τσαφατίνου και θεοδούλη Σπυριδάκου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πακίων κ. Μιχάλης Καρούνης.

 

  

  

  

 

Επτά ήταν οι τυχεροί υπάλληλοι που κέρδισαν τα φλουριά της βασιλόπιτας και τα δώρα αντίστοιχα και συγκεκριμένα οι: Τζένη Παπαδάκη, Αναστασία Μηνόπετρου, Γιώργος Κατσώρης, Παρασκευάς Σταθάκης, Σταύρος Χούλης, Γιάννης Γκρίτζαλης και Γιώργος Κουτράκος.
---------------------------------------
Πηγή:   monemvasianews.gr
---------------------------------------