Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

"ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΟΣ " ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μονεμβασιάς, κατόπιν πρότασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Νεάπολης, αποφασίστηκε η ονοματοδοσία στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης που από σήμερα θα ονομάζεται, σε Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης "Κώστας Τσάκος", τιμώντας έτσι τον πρώην δήμαρχο Βοιών και αθλητή του ποδοσφαίρου.

Ο Κώστας Τσάκος Δήμαρχος του πρώην Δήμου Βοιών,  υπήρξε από τα εφηβικά του χρόνια αθλητής του ποδοσφαίρου όπου αγωνίστηκε στο πλευρό μεγάλων ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες μεγάλες ομάδες.

Άνθρωπος με κύρος, αγωνιστής και στη ζωή, με πολύ αγάπη για τον τόπο του τα Βάτικα, συνεχίζει να ζει στην Νεάπολη και εισπράττει την αγάπη και τον σεβασμό των συνδημοτών του.

Η προσφορά του στον αθλητισμό και στην κοινωνία των Βατίκων πολύ μεγάλη. Αναγνωρίζοντας λοιπόν την προσφορά του αποφασίστηκε να τιμηθεί το έργο του, δίνοντας το όνομα του, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Να τονίσουμε ότι είναι από τις σπάνιες φορές, που εν ζωή τιμάται ένα πρόσωπο και δίνεται το όνομα του κάπου. Αυτό αποδεικνύει την αγάπη του κόσμου και την αναγνώριση για την προσφορά του και το έργο του σε όλα τα επίπεδα αλλά κυρίως στον αθλητισμό που μύησε ιδιαίτερα στα Βατικιωτόπουλα, όλα τα χρόνια που ζει στη Νεάπολη.

Εμείς του δίνουμε πολλά συγχαρητήρια και του ευχόμαστε υγεία και μακροζωία!
--------------------------------------------
Συμβαίνει Τώρα
--------------------------------------------