Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Όπου να 'ναι θα τα φάει τα παιδάκια ο Σαββίδης

Πενήντα λεπτά αφιερωμένα στο Σαββίδη είχε το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Μετά τον Καλογρίτσα, σειρά έχει ο Σαββίδης να νιώσει τι σημαίνει "νόμος είναι το δίκιο του καναλάρχη".

Φαντάζομαι τις επόμενες μέρες θα ακουστούν πολλά για την προέλευση των χρημάτων του Σαββίδη, τις σχέσεις με τον Πούτιν και τις πληροφορίες ότι τρώει παιδάκια για πρωινό (τα οποία δεν πρόλαβε να φάει ο Καλογρίτσας γιατί κατέθεσε την άδεια).

Η ξεφτίλα δεν είναι μόνο, πως ταυτίζουν τη δημοσιογραφία με το συμφέρον του καναλάρχη τους, αλλά πως λοιδορούν και εμφανίζουν ως μαφιόζους, τους ανθρώπους με τους οποίους έκαναν συναντήσεις για να γίνουν συνέταιροι στο κανάλι. Είναι πολλαπλές οι συναντήσεις που έκανε ο Alpha τόσο με τον Καλογρίτσα όσο και με τον Σαββίδη, για να αναλάβουν το κανάλι ως μεγαλομέτοχοι. Αλλά ως δια μαγείας έγιναν ποινικοί και εγκληματίες όταν δεν έγινε η δουλειά.

Με αυτά και με αυτά, το κανάλι δεν πρόλαβε να πει την είδηση, πως ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Φουρλεμάδης, διώκεται για υπεξαίρεση 5,8 εκατομμυρίων και το κόλπο με τα χαλασμένα κοτόπουλα της ΜΚΟ Αλληλεγγύη.
-------------------------------------------
Πηγή: koutipandoras.gr-Φέλιξ
-------------------------------------------