Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Yoga Retreat στα Κύθηρα!

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Yoga Retreat ,που διοργανώνεται αυτή την εποχή από τις 29 Αυγούστου εώς τις 4 Σεπτεμβρίου στα Κύθηρα.

Η Μαρία Παπαδοπούλου με την ομάδα της που ήρθε από την Αθήνα, θα διδάσκει καθημερινά πρωϊνά μαθήματα (08:30' - 10:30' ) καθώς και τρια απογευματινά στην δύση του ηλίου (19:30' -21:00').
Αν δεν είχατε ως τώρα την ευκαιρία να πάτε σε ένα YOGA RETREAT, ήρθε αυτό τώρα στο νησί σας!
Τα πρώτο μάθημα πραγματοποιήθηκε στο Καψάλι στο ξενοδοχείο "El Sol" και τα υπόλοιπα θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες παραλίες του νησιού τα απογεύματα.

Αν έχετε ή γνωρίζετε κάποιο ιδανικό μέρος για ηλιοβασίλεμα και Γιόγκικες πρακτικές, ενημερώστε για να διοργανωθεί το μάθημα εκεί!

Τα συστήματα Yoga που θα διδαχτούν είναι από την Hatha Yoga και την Θεραπευτική γιόγκα, οπότε απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα!

Ο διαλογισμός και οι τεχνικές αναπνοών θα υπάρχουν σε κάθε μάθημα, ιδανικός τρόπος να ξεκουράσεις το μυαλό σου και να διώξεις κάθε στρες και άγχος!

Κατά την διάρκεια της παραμονής της Μαρίας στο νησί μας, θα παρέχονται προσωπικές συνεδρίες Ρεφλεξολογίας – Reiki –Ωτοβελονισμού από αυτή και τους συνεργάτες της.












Για πληροφορίες/ εγγραφές σε προνομιακές τιμές για τους κατοίκους του νησιού, επικοινωνήστε μέσω email yogaretreatgreece@gmail ή τηλεφωνικά στο 6932217559.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.mariasana.gr/
https://www.facebook.com/mariasana.papadopoulou/ https://www.facebook.com/events/1710459592541718/?ti=icl
-----------------------------
Τίνα Ταμβάκη
-----------------------------