Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ανθρώπινες Στιγμές....

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Συγκινήθηκα και έκλαψα χθες στο κέντρο Υγείας της Νεάπολης, το πρωί σε ένα περιστατικό υγείας του αγαπημένου συμπατριώτη μας και προέδρου των αλιέων στο λιμανάκι του Αυλοσπήλου, που το προηγούμενο βράδυ είμαστε μαζί στο εστιατόριο του λιμανιού του Αυλοσπήλου της Νεάπολης, ο γιατρός Αντώνης Τάντουλος σπρώχνοντας έντονα και ο ίδιος το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας που σταμάτησε από μηχανικό πρόβλημα είχε και ο ίδιος από την ένταση των κρίσιμων στιγμών της διάσωσης καρδιακό επεισόδιο!!

Στο κέντρο υγείας της Νεάπολης που τρέξαμε μαζί με τον Γιάννη Καπάκο είδαμε στα επείγοντα περιστατικά τον γιατρό Κύριο Κεφαλίδη και άλλους γιατρούς να προσφέρουν με αυταπάρνηση τις ιατρικές υπηρεσίες τους στις κρίσιμες πρώτες στιγμές στον πρόεδρο , και τον γιατρό Γιάννη Μιχαλέτο επάνω από τον γιατρό Αντώνη Τάντουλο να προσπαθεί να κάνει ότι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσει . Δικαιολογημένες στιγμές ανθρώπινης συγκίνησης.

Στην Συνέχεια μάθαμε ότι στο Νοσοκομείο των Μολάων που βρίσκεται ο πρόεδρος και στο Ζάνειο Νοσοκομείο ο γιατρός είναι εκτός κινδύνου η ζωή τους και αναπνέουμε ξανά φυσιολογικά.
-------------------------------------
Παναγιώτης Σταθάκης
-------------------------------------