Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Βελτίωση - επισκευή χερσαίων χώρων Λιμένα Νεάπολης Δ.Ε. Βοιών

Το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο του Δήμου Μονεμβασίας προκήρυξε σε δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό βλέπετε (όλοι όσοι ενδιαφέρεστε) ΑΔΑ 6ΦΒΣΟΕΘΔ-03Μ 15-4-2016 το έργο με τίτλο «Βελτίωση - επισκευή χερσαίων χώρων Λιμένα Νεάπολης Δ.Ε. Βοιών» με προϋπολογισμό 99.999,09 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. και με 23% ΦΠΑ = 122.998,88 συνολικά ευρώ , είναι το έργο του εξωραϊσμού της παραλίας από το Ξενοδοχείο Αϊβαλή μέχρι το café του Βασίλη Σταθάκη που την έναρξη του σαν δείχνουμε σήμερα με τις φωτογραφίες της ανάρτησης μας . 

 
Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα .
Ο διαγωνισμός έγινε στα γραφεία του Λιμενικού ταμείου στην Νεάπολη στις 10 Μαΐου 2016 από την επιτροπή του διαγωνισμού όπως ορίζει ο νόμος .

Οι προσφορές ήταν σφραγισμένες σε κλειστούς φακέλους με κριτήριο τη συμφερότερη τιμή (μειοδοτικός διαγωνισμός)

Ανάδοχος με μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης 37% ανεδείχθη ο Αναστάσιος Ζέρβας μεταξύ 4 συμμετεχόντων .




Υπεργολάβος του έργου που και θα το εκτελέσει είναι η οικοδομική επιχείρηση του Γιάννη Τσαλαβούτα της Νεάπολης η οποία έχει εκτελέσει παρόμοια έργα με το αναφερόμενο .
Με το έργο αυτό θα γίνει διαμόρφωση τμήματος του χώρου με επίστρωση κυβόλιθων για την δημιουργία πεζόδρομου περιπάτου σε επιφάνεια 2300 τ.μ. 

Η κατασκευή θα περιλαμβάνει επίσης την διέλευση ηλεκτρικού δικτύου για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και φύτευση σε επιλεγμένα σημεία .



-------------------------------------------
Παναγιώτης Σταθάκης
-------------------------------------------