Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Γιόγκα στα Κύθηρα!

Από τις 29 Αυγούστου και μέχρι 4 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Παπαδοπούλου με την ομάδα της που θα έρθει από την Αθήνα, θα διδάσκει καθημερινά  πρωινά μαθήματα  (08:30' - 10:30') καθώς και τρια απογευματινά στην δύση του ηλίου (19:30' -21:00'). 

Αν δεν είχατε ως τώρα την ευκαιρία να πάτε σε ένα YOGA RETREAT, έρχεται αυτό τώρα στο νησί σας! 

 
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Καψάλι σε ξενοδοχείο της περιοχής αλλά και σε διάφορες παραλίες του νησιού τα απογεύματα.

Αν έχετε ή γνωρίζετε κάποιο ιδανικό μέρος για ηλιοβασίλεμα και Γιόγκικες πρακτικές, ενημερώστε για να διοργανωθεί το μάθημα εκεί!


Τα συστήματα Yoga που θα διδαχτούν είναι από την Hatha Yoga και την Θεραπευτική γιόγκα, οπότε απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα! Ο διαλογισμός και οι τεχνικές αναπνοών θα υπάρχουν σε κάθε μάθημα, ιδανικός τρόπος να ξεκουράσεις το μυαλό σου και να διώξεις κάθε στρες και άγχος! 

Κατά την διάρκεια της παραμονής της Μαρίας στο νησί μας, θα παρέχονται προσωπικές συνεδρίες Ρεφλεξολογίας – Reiki –Ωτοβελονισμού από αυτή και τους συνεργάτες της.


Για πληροφορίες/ εγγραφές σε προνομιακές τιμές για τους κατοίκους του νησιού, επικοινωνήστε μέσω email yogaretreatgreece@gmail ή τηλεφωνικά στο 6932217559.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.mariasana.gr/



 --------------------------------
Τίνα Ταμβάκη
--------------------------------