Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Πάτρα: Μπήκε στη μέση να τους χωρίσει και πέθανε από τα χτυπήματα που δέχτηκε

Ιδιοκτήτης καφετέριας προσπάθησε να χωρίσει δύο άνδρες που τσακώνονταν έξω από το μαγαζί του και ο ένας τον σώριασε νεκρό με μία δυνατή γροθιά στο στέρνο 

Την ζωή του έχασε ένας 54χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης πιτσαρίας-καφετέριας στην Κλειτορία Αχαΐας, όταν ένας 37χρονος Αλβανός που ήταν θαμώνας του καταστήματος και δούλευε περιστασιακά στα χωράφια, τσακώθηκε με έναν ομοεθνή του, βγήκαν από το κατάστημα και ήρθαν στα χέρια.


AdTech Ad

Τότε, ο 54χρονος βγήκε έξω και προσπάθησε να χωρίσει τους δύο άντρες που τσακώνονταν έξω από το μαγαζί του, με αποτέλεσμα, ο 37χρονος Αλβανός να τον χτυπήσει δυνατά με μία γροθιά στο στέρνο και να τον αφήσει αναίσθητο στον δρόμο.

Αμέσως οι υπόλοιποι θαμώνες έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Το περιστατικό έγινε στις 2:45 τα ξημερώματα και στις 3:18 διαπιστώθηκε ο θάνατος του θύματος.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί που είχαν κληθεί και έφτασαν στην καφετέρια, εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον Αλβανό δράστη, τον οποίο και συνέλαβαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Από τον έλεγχο των στοιχείων του 37χρονου, προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα, ενώ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας.
------------------------------------------------------------
Πηγή: news247.gr - Θοδωρής Παναγιωτίδης
------------------------------------------------------------