Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων- 24/6/2016 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Φεστιβάλ "Ταξίδι στα Κύθηρα"

Ο Δήμος Κυθήρων, πιστός και φέτος στο καλοκαιρινό ραντεβού του με τους δημότες και τους επισκέπτες του νησιού μας, ανακοινώνει και επίσημα το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Φεστιβάλ "Ταξίδι στα Κύθηρα" που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σειρά από ποιοτικές εκδηλώσεις που έχουν τεθεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου και να ζήσουν από κοντά το τοπικό πολιτιστικό στοιχείο που είναι πολύ ανεπτυγμένο στο νησί μας.

Μετά την εξαιρετική επιτυχία της περσινής πρώτης προσπάθειας για τη θεσμοθέτηση ενός Δημοτικού Φεστιβάλ, και για φέτος ο Δήμος μας πρωτοπορεί και ενισχύει την τουριστική ανάπτυξη και προβολή μέσω των πολλών εκδηλώσεων που θα γίνουν από την μία άκρη του μέχρι την άλλη.

Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα εκτυπωθεί σε πολύπτυχο έντυπο που θα περιλαμβάνει και χρήσιμες τουριστικές πληροφορίες και θα διανέμεται σε όλα τα ξενοδοχεία, εστιατόρια, πρακτορεία και λοιπά σημεία ενδιαφέροντος. Οι δαπάνες εκτύπωσης θα καλυφθούν από την Περιφέρεια Αττικής.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται σε όλους τους χορηγούς καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας.







(Κάνετε κλικ για μεγένθυνση)
-------------------------------------
Πηγή: kythira.gr
-------------------------------------