Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Eπιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ηρωα του 1821 Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016  παραμονή της  Εθνικής Εορτής   της 25ης Μαρτίου 1821, όπως κάθε χρόνο τελέστηκε και φέτος  επιμνημόσυνη δέηση  και κατάθεση στεφάνων αποδίδοντας τιμή και ευγνωμοσύνη στους ηρωικούς αγωνιστές του 1821 που οδήγησαν στην ελευθερία τον σκλαβωμένο λαό, στο μνημείο του Ήρωα αγωνιστή του 1821 Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που βρίσκεται  στο δρόμο  μεταξύ  Διακόφτι -Αγίας Μόνης στο σημείο της διασταύρωσης. 


Η επιμνημόσυνη δέηση έγινε χοροστατούντος του  Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτη Κυθήρων-Αντικυθήρων κ.κ.Σεραφείμ, παρουσία του ιερέα πατέρα Γεωργίου Αδικημενάκη.

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Βέζος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αγελιουδάκης, ο Υποδιοικητής του ναυτικού παρατηρητηρίου Αγ.Ελέσας, ο Διοικητής του tacan ποταμού, ο  Προιστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, ο Λυκειάρχης, η Γυμνασιάρχης, καθηγητές, και αντιπροσωπεία μαθητών.

Μετά την Επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση  στεφάνων τηρήθηκε  ενός λεπτού σιγή  τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής επανάστασης του 1821 και όλοι μαζί έψαλλαν τον Εθνικό  ύμνο ! 


 

 
  
  


 






 ----------------------------                                                          
Πηγή:  AdelinFM
-----------------------------