Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ - Ο κ. Χαρχαλάκης δεν απαντά...

Για άλλη μια φορά, ο κ. Χαρχαλάκης αντί να απαντήσει στα ερωτήματα μας για τις ενέργειες που θα κάνει, μετά την σύλληψη του στενού του συνεργάτη, για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, ανέθεσε στον εκπρόσωπό του να το πράξει, με ύβρεις και απειλές.

Εάν το θέμα δεν ήταν τόσο σοβαρό δεν θα επανερχόμαστε, παρά θα απολαμβάναμε τους εύστοχους χαρακτηρισμούς των συμπατριωτών μας για τον παπαγάλο και τις φωνές του.
Λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος όμως επαναλαμβάνουμε ότι: 

Ο Δήμαρχος ψεύδεται όταν δηλώνει ότι ο συλληφθής συνεργαζόταν επί Δημαρχίας Κουκούλη με την τότε δημοτική αρχή και αυτό είναι γνωστό σ´ όλους, άρα μόνον εκτίθεται με αυτά που λέει, έστω και μέσω του παπαγάλου.

Με δικές του αποφάσεις έγινε μέλος επιτροπών του Δήμου και με δικό πραξικοπηματικό τρόπο διορίστηκε Υπεύθυνος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, το αποδεικνύουν έγγραφα που φέρουν την υπογραφή του.

Είναι κωμικό να προσπαθεί να εμφανίσει τον συλληφθέντα ως φίλο μας, ήταν δηλωμένος πολέμιος της παράταξης μας υπάρχουν ντοκουμέντα γιαυτό.

Ο συλληφθής ήταν φίλος και συνεργάτης για πολλά χρόνια του κ. Χαρχαλάκη, τακτικός επισκέπτης στο γραφείο του, υπάρχουν επίσης ντοκουμέντα γιαυτό.
Για την ουσία της υπόθεσης όμως, δεν είπε λέξη μόνο απειλές και ειρωνία.

Προτίθεται ναι ή όχι να άξιοποιήςει τις όποιες δυνατότητες του παρέχει η νομοθεσία, για να διερευνηθεί αν ο συλληφθής έχει κάνει χρήση οπτικού υλικού απο παιδιά που επισκέπτονταν τη Δημοτική μας βιβλιοθήκη;

Περιμένουμε επίσης, να δούμε αναρτημένες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τις αποφάσεις αντικατάστασης του συλληφθέντα από τις επιτροπές, στις οποίες τον είχε τοποθετήσει ο κ. Χαρχαλάκης.
-------------------------------------------------
 ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ
-------------------------------------------------