Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ηράκλειο: Μαχαίρωσε δυο αδέλφια έξω από νοσοκομείο!

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ μιας ομάδας χρηστών ναρκωτικών που παρακολουθούν πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου

Τουλάχιστον δέκα άτομα -τα περισσότερα χρήστες ναρκωτικών που παρακολουθούν πρόγραμμα απεξάρτησης στον ΟΚΑΝΑ- φέρονται να πήραν μέρος σε μια αιματηρή συμπλοκή που έγινε έξω από το Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο του Ηρακλείου και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο αδέλφια, ένα από τα οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 36χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ήδη ανακρίνεται στο Α΄ αστυνομικό τμήμα φέρεται να προκάλεσε το επεισόδιο επειδή πίστευε πως ένα από τα αδέλφια είχε κλέψει το κινητό του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η αιτία να ήταν η διαφωνία πάνω στο αλισβερίσι για ναρκωτικά. Σε βάρος του σχηματίζεται σε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Από τα δυο αδέλφια που τραυματίστηκαν, ο 42χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για το τραύμα που φέρει από μαχαίρι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται με θλαστικά τραύματα και ο 29χρονος αδελφός του.
------------------------
Πηγή:  protothema.gr
------------------------