Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας είναι επιτροπή Διαχειρίσεως και ΟΧΙ Αρπάγης της περιουσίας των Κυθηρίων.

Ποιος να πιστεύσει τον κ. Κοσμά Μεγαλοκονόμο.  όταν από την μια πλευρά σέρνει έναν επενδυτή στα Δικαστήρια και  από την άλλη δηλώνει σε εφημερίδα των Κυθήρων.  ότι αδίκως τον κατηγορούν!
Η εκτίμηση μου είναι ότι δεν έχει την πρέπουσα ανδρική συμπεριφορά.

Και ενώ δηλώνει ότι η Επιτροπή δεν εγείρει δικαιώματα.  δεδομένου σύμφωνα με τις γνώσεις των κατοίκων της περιοχής οι εκτάσεις της συγκεκριμένης περιοχής είναι ιδιωτικές και το γεγονός ότι οι γειτνιάζουσες εκτάσεις είναι ιδιόκτητες.

Παρ’ όλα αυτά τα γενικόλογα παραμύθια που λέει ο κ. Κ. Μεγαλοκονόμος εγώ σύρομαι στα δικαστήρια.  ενώ εκείνος απολαμβάνει την σύνταξη του ! (και μετά να περιμένετε επενδύσεις στα Κύθηρα )

Αν συνεχίσετε με αυτό το πνεύμα την επιλογή Προέδρου της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας.  το νησί θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Και κλείνοντας προκαλώ δημόσια τον κ. Κ. Μεγαλοκονόμο να τοποθετηθεί για την ζημιά που έχει κάνει σε εμένα και ενδεχομένως σε αρκετούς Τσιριγώτες, μετατρέποντας την Εγχώριο απο Επιτροπή Διαχειρίσεως σε Επιτροπή Αρπαγής της γης των Κυθηρίων.

Τέλος να τον προκαλώ να βγει μπροστά και να απαντήσει με όση απομείνασα ανδρική συμπεριφορά.  αν θα παραβρεθεί στο δικαστήριο που με έχει υποβάλει να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ όπως την έχει πει στην δημοσίευση της εφημερίδας από το 2013.


{Εφημερίδα "ΚΥΘΗΡΑΪΚΑ" Σεπτέμβριος 2013}

Είναι 2016 και ακόμα τραβιέμαι στα δικαστήρια από ενέργειες της "Αγίας" Επιτροπής Εγχωρίου.
------------------------------------
Πάνος Χατζηγιάννης
------------------------------------