Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Απόπειρα αυτοκτονίας από δύο μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας

Δύο από τους μετανάστες που βρίσκονται στην πλατεία Βικτωρίας αποπειράθηκαν να κρεμαστούν από ένα δέντρο - Τελευταία στιγμή τους απέτρεψαν οι ομοεθνείς τους - Η ιστορία πίσω από την απόπειρα του ενός εκ των δύο μεταναστώ Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας πριν από λίγη ώρα, όταν δυο μετανάστες, προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν.


Οι δυο μετανάστες χρησιμοποιώντας μπλουζάκια και κασκόλ έφτιαξαν αυτοσχέδιες θηλιές και αποπειράθηκαν να κρεμαστούν από ένα δέντρο στην πλατεία

Οι συμπατριώτες τους, που βρίσκονται στο σημείο απέτρεψαν τους δύο άνδρες από την αυτοκτονία και στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο και άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο λόγος για τον οποίο οι μετανάστες προέβησαν σε μια τέτοια ενέργεια, είναι η απελπισία τους για το γεγονός πως έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά και από το κλείσιμο των συνόρων με την πΓΔΜ.

Οι δυο μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και στο Ιπποκράτειο αντίστοιχα, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν φέρουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό και αναμένεται σύντομα να πάρουν εξιτήριο.
Ποιος είναι ο ένας από τους δυο Πακιστανούς που πήγαν να αυτοκτονήσουν
Μια δραματική ιστορία κρύβει η ζωή ενός εκ των δυο Πακιστανών, που σήμερα το μεσημέρι επιχείρησαν να κρεμαστούν στην πλατεία Βικτωρίας.

Πρόκειται για τον Σάνι, έναν 25χρονο νέο, που κατάφερε να έρθει στη χώρα μας πριν από δυο μήνες. Προσπάθησε να περάσει τα σύνορα, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη, αλλά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε πίσω στην Αθήνα.

Ο 25χρονος Σάνι που προσπάθησε να κρεμαστεί στην πλατεία Βικτωρίας

Για τους δυο αυτούς μήνες, όπως λένε οι ομοεθνείς του, έψαχνε παντού να βρει κάποια δουλειά, προκειμένου να εξοικονομήσει τα προς το ζειν. Όπου κι αν έψαξε συνάντησε μόνο κλειστές πόρτες. Η οικονομική απόγνωση, ήταν τέτοια, που σήμερα το πρωί, δανείστηκε ακόμα και κινητό τηλέφωνο από έναν συμπατριώτη του προκειμένου να συνομιλήσει με τους δικούς του ανθρώπους στο Πακιστάν.

Όπως λένε ομοεθνείς του, ο 25χρονος Σάνι, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα, δανείστηκε χρήματα από τοκογλύφους, στην πατρίδα του. Σήμερα το πρωί που μίλησε με την οικογένεια του, οι γονείς του ανέφεραν, ότι οι τοκογλύφοι ζητούσαν πίσω τα χρήματά τους.

Έτσι αυτός, γεμάτος απόγνωση και μην έχοντας κάτι άλλο να κάνει για να λύσει την κατάσταση, έφτιαξε μια αυτοσχέδια θηλιά από μπλούζες και πανιά, την κρέμασε σε ένα δέντρο και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ευτυχώς όμως, οι συμπατριώτες του επενέβησαν γρήγορα και τον έσωσαν πριν συμβεί το μοιραίο.





---------------------------------
Πηγή:  protothema.gr
---------------------------------