Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ - Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ !!!

Μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την κριτική που ασκήσαμε, ως έχουμε χρέος, για την υποβάθμιση που υφίσταται ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Χαρχαλάκης τις μεταμεσονύχτιες ώρες εξέδωσε ανακοίνωση χωρίς να απαντήσει σε τίποτα, παρά μόνο να λασπολογήσει σε βάρος των προκατόχων του.
 
Ο δε συνεργάτης του, κ. Αντώνης Λαμπρινίδης περίμενε να ξημερώσει ώστε ανοίξουν οι υπηρεςίες του Δήμου για να πάρει δήθεν τα στοιχεία και να επιτελέσει την αποστολή του.
Πότε επιτέλους, κύριε Δήμαρχε, θα απαντήσετε συγκεκριμένα σ´ αυτά που η παράταξή μας θέτει ;
Πότε θα σταματήσετε να διαστρεβλώνετε τη πραγματικότητα, με τα μακροσκελή δελτία τύπου που εκδίδετε ;

 
Απαντήστε μας λοιπόν συγκεκριμένα στα παρακάτω :
1. Ποιός σας εξουσιοδότησε να ζητήσετε με επιστολή σας, μαζί με τον εκτελόντα χρέη προέδρου της Επιτροπής Εγχώριου περιουσίας, από τον υπουργό εσωτερικών, το εκλεκτορικό σώμα για την εκλογή του νέου συμβουλίου της Επιτροπής, να αποτελείται απο το Δημοτικό συμβούλιο και μόνο από το συμβούλιο της κοινότητας Αντικυθήρων ;
2. Πότε ενημερώσατε το Δημοτικό Συμβούλιο για τις κινήσεις σας αυτές, ως ωφείλατε;
3. Μήπως δεν κάνετε ενημέρωση στα δημοτικά συμβούλια γιατί γνωρίζετε ότι αυτές οι κινήσεις σας δεν έχουν ούτε την στήριξη των δικών σας συμβούλων ;
Ομιλείται για φέουδο εσείς;

Δικό σας φέουδο ήταν και δυστυχώς εξακολουθεί και τώρα να είναι ο θεσμός της Εγχωρίου Περιουσίας, με αδιαφανή διαχείριση, με απευθείας αναθέσεις μόνο σε υμετέρους.
Ποτέ στα οκτώ χρόνια η Διοίκηση Κουκούλη δεν παρενέβει για κανένα ζήτημα στην Επιτροπή.
 
Η αλαζονεία στην άσκηση των καθηκόντων σας δεν λύνει τα προβλήματα του Δήμου μας και μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιές σκοπιμότητες εξυπηρετείτε.
 
Σας καλούμε να δημοσιοποιήσετε την με αρ. πρωτ. 6209/16-12-2015"κατεπείγουσα" επιστολή σας, και να εξηγήσετε γιατί υποτιμάτε και απαξιώνεται τους προέδρους, τους εκπροσώπους και τους συμβούλους των Κοινοτήτων των Κυθήρων.
 
Στο δε στενό σας συνεργάτη στην λασπολογία και παραπληροφόρηση κ. Αντώνη Λαμπρινίδη, για την χρησιμότητα της συμμετοχής του Δήμου στο ΕΔΜΝ, προτείνουμε να ερευνήσει την υπόθεση των μονοπατιών του νησιού μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ενδιαφερόμενοι φορείς και τα πρόσωπα, στη χρηματοδότηση του έργου, λόγω της αποχώρησης του Δήμου από το Δίκτυο.
 
Όσο για το κόστος συμμετοχής στα οκτώ χρόνια, είναι περίπου όσο το κόστος της διοίκησης Χαρχαλάκη για συμμετοχή του Δήμου σε μιά έκθεση!
 
Κλείνοντας και επειδή σε λίγο αποχαιρετούμε το 2015 και μια καινούργια χρονιά ανατέλλει, σας ΚΑΛΟΥΜΕ να αφήσετε πίσω την αλαζονεία και τη νοοτροπία που σας διακατέχει, ότι μόνο εσείς προσφέρετε στο τόπο μας. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται, ο βασιλιάς είναι γυμνός και απαιτείται αλλαγή πορείας σε κλίμα πραγματικής και όχι εικονικής συνεννόησης και συνεργασίας .

Χρόνια πολλά και το 2016 να είναι έτος δημιουργικό για τα νησιά μας.
----------------------------------------------
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ
----------------------------------------------