Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Δωρεάν μαθήματα υπολογιστών από την Cosmote σε άτομα άνω των 50 ετών – Συνεργασία με Δήμους

Τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας δίνει σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και φέτος η COSMOTE, μέσα από το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο».

Ήδη, περισσότερα από 1600 άτομα άνω των 50 ετών έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά από τη ΜΚΟ «50 και Ελλάς» σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης και το Δήμο Αγ. Δημητρίου. Το 2016, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει και στο Δήμο Αγ. Αναργύρων Αττικής.

  
Το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο» περιλαμβάνει δωρεάν μαθήματα για τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και την πλοήγηση στο διαδίκτυο, σεμιναριακά προγράμματα τεχνολογιών αφής με smartphones και tablets, αλλά και σεμινάρια εκμάθησης Skype και μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, κ.λπ.).

Η COSMOTE διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως μονάδες Η/Υ, smartphones και tablets, καλύπτει πλήρως το κόστος του εκπαιδευτικού προσωπικού και αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη του προγράμματος.

Η «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο» συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE για την καταπολέμηση του ψηφιακού χάσματος και τη στήριξη της εκπαίδευσης και της καινοτομίας.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με την «50 και Ελλάς» στα τηλ. 211-7100203 και 6987-221156.
------------------------------
Πηγή:   aftodioikisi.gr
------------------------------