Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η ΜΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ……

Πάμε πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ, καθόμαστε σαν τα πρόβατα στην ουρά και δεν μιλάμε και καθόλου. Η συστηματική εξαθλίωση σε όσους στερήθηκαν για να κάνουν ένα σπίτι η μια επιχείρηση, την μεσαία τάξη που δραστηριοποιείτε στην περιφέρεια την εξαφανίζουν. 

Κάποτε καιγόταν ο τόπος για το χαράτσι, το δεν πληρώνω είχε γίνει σύνθημα, ο ΕΝΦΙΑ θα ήταν μόνο για ένα χρόνο μετά έγινε δύο, τα ταμεία τα αδειάσατε και τώρα μας πηδάτε…. 

Ντροπή - ντροπή -ντροπή.  Η ιστορία αυτής της χώρας στεφανώθηκε με δάφνες από ανθρώπους που τόλεγε η ψυχή τους, που είχαν ανάστημα και βάλανε τα στήθια τους ασπίδες στους ξένους κατακτητές.

Σήμερα συστηματικά τα παραδίδουμε όλα αμαχητί και μάλιστα με ένα "χαμόγελο" που τρίζει τα κόκαλα αυτών που έπεσαν στη μάχη για την ελευθερία της πατρίδας. 

Δείτε την εικόνα που παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι τράπεζες. Ηλικιωμένοι άνθρωποι του μόχθου, επαγγελματίες σε στάδιο εξόντωσης, αγρότες σε απόγνωση. 

Μπράβο σας αυτά είναι τα κατορθώματα σας !! 

Στο τέλος θα έχετε μια χώρα μόνο με εισπρακτικούς τραπεζικούς και δημόσιους υπαλλήλους που θα είναι ευχαριστημένοι με 800 ευρώ (προς το παρόν) και από φόβο και βόλεμα δεν θα μιλάνε καθόλου.

Και οι υπόλοιποι θα τρώμε τις σάρκες μας. Και να ξέρετε δεν θα πω ΟΧΙ πια σε σας διότι εσείς το χάνετε στη μετάφραση.  

Και επίσης μην βιαστείτε να με κατατάξετε στην αντίθετη ιδεολογία επειδή τολμώ να διαμαρτυρηθώ.
 Όχι δεν ισχύει αυτό μην το κάνετε πλέον τσίχλα. 

Αυτός που αποφασίζει και υπογράφει, για μένα για τον διπλανό μου για τα παιδιά μου και το μέλλον αυτής της χώρας και με παραδίδει,  να γνωρίζει ότι η "μπότα" που πατά ένα λαό είτε δεξιά είναι είτε αριστερή είναι ένα και το ίδιο.
----------------------------------
Δέσποινα Βαγγελόγλου
----------------------------------