Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Συνταγή για τα "Τρωκτικά" των κοινωνικών δικτύων

Η σελίδα μας έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα αρκετές φορές στο παρελθόν είτε σε κατ' ιδίαν δημοσιεύματα είτε αποσπασματικά εντός άλλων δημοσιευμάτων.

Πρόκειται για κάποιους δειλούς και ανέντιμους επώνυμους Κυθήριους γνωστούς για τις ιδέες και τις πράξεις τους που νομίζουν ότι ανεκάλυψαν τον τρόπο να ενοχλούν και να υβρίζουν όλους τους υπόλοιπους χρήστες και μέλη του κοινωνικού δικτύου για όποιο θέμα αγγίζει τα δόλια συμφέροντα τους και τις δόλιες προθέσεις.


Πρόκειται για άτομα που εκμεταλεύτηκαν ποικιλοτρόπως οιαδήποτε θέση τους ή αναγνώρισης τους για απόλυτα προσωπικό τους όφελος και τώρα μη μπορώντας να υπερασπισθούν τα μηδαμινά τους πιστεύω προσπαθούν να εξαπλώσουν το δηλητήριο τους σε κάθε συζήτηση και σε κάθε έντιμη ανάρτηση από τους επώνυμους Κυθήριους η άλλους κατοίκους των Κυθήρων.


Πρόσφατο παράδειγμα η επίμονη παρενόχληση του κ. Ανδρέα Παπαδόπουλου σε ανοιχτή συζήτηση.

Ενδεικτικά παραθέτουμε την απάντηση του κ. Παπαδόπουλου και παραθέτουμε την απάντηση διότι απλούστατα δεν μπορούμε να δούμε την συγκεκριμένη παρενόχληση και θα εξηγήσουμε μετά το γιατί αλλά και το τι μπορεί να γίνει :


"Ο γράφων διατηρεί 2 δραστηριότητες στο νησί,  με αναγνωρισημότητα για την ηθική του,  και για την τιμιότητα του,  και από το σύνολο των κατοίκων,  αλλά και από σένα προσωπικά.
Πρωτοπορία στον τουριστικό τομέα με ΔΙΚΟ ΤΟΥ κατάστημα,  στο κέντρο της χώρας από το 1993,  και ότι σημαίνει αυτό.
Είμαι και εγώ και η κόρη μου (ΤΙΜΗ ΜΑΣ) ΔΗΜΟΤΕΣ στο νησί.

Επίσης  8 μήνες τουλάχιστον μόνιμα εκεί .Πληρώνω όλους τους φόρους,  και ότι άλλο μου αναλογεί,  καθώς έχω και  ιδιοκτήτη κατοικία,  στη Χώρα,  καθώς και ιδιόκτητο οικόπεδο εντός ζώνης στα Αλοιζιάνικα ....

Επίσης στην δραστηριότητά,  μου "πληρώνω υπάλληλους Κυθήριους όλο τον χρόνο." Και επίσης,  ο τζίρος που διανέμω σαν έξοδά μου,  ώστε να ανεβοκατεβαίνω σε ένα νησί άγονης γραμμής,  που με υπερηφάνεια αποκαλώ δεύτερη πατρίδα μου,  και όχι  την ΡΟΔΟ,  που είναι στην πραγματικότητα,  (δυστυχώς εσύ δεν έχεις κάνει αυτά τα νυχτερινά δρομολόγια,  χωρίς τελικά να αναχωρεί το πλοίο,  η από την Νεάπολη,  η από Γύθειο ),  από το 1993 έως σήμερα , και δεν θέλω να επεκταθώ και σε άλλες δραστηριότητες,  κοινής ωφελείας για το νησί.( Μόνο το θέμα της απαλλαγής από Κ.Τ.Ε.Ο ψάξε και θα μάθεις) η ακόμα το θέμα "περισυλλογή" οχημάτων τέλους ζωής (Υ.Π.Ε.Χ.Ω.Δ.Ε).
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΚΥΘΗΡΙΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ "ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ",  και σου επιστρέφω το ¨ΑΡΠΑΧΤΕΣ¨ οι οποίες μάλλον,  δική σου τακτική είναι. .

Επίσης οι ύβρεις σου,  πιστεύω να μην αγγίζουν και τους πατριώτες σου,  που ζουν το μισό χρόνο εκτός νησιού,  όπως και οι Κυθήριοι της  διασποράς,  οι οποίοι (κατά το δικό σου σκεφτικό) κάνουν τις "αρπαχτές" εκτός νησιού,  και το καλοκαίρι έρχονται να τα "φάνε μαζί με τους "μονίμους κάτοικους" .
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ λοιπόν,  να μιλάς για "αρπαχτές" όταν 35000 Κυθήριοι,  ζουν εκτός νησιού,  και από την μεγάλη τους αγάπη,  και νοσταλγία για αυτό το υπέροχο νησί,  την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ,  διαθέτουν τις "ΑΡΠΑΧΤΕΣ" ΤΟΥΣ για να ζουν εκεί κάποιοι "ευτυχώς ελάχιστοι σαν εσένα",  που πετάς συνεχώς λάσπες στον ανεμιστήρα.

Όσο για τα....πενηντάρικα πρόσεχε!!!!!! σου έχω 2 ονόματα .(κατ'  ιδίαν αν θες)
Επίσης μια ακόμα παρατήρηση .Ο γράφων έως και σήμερα,  σε κάθε του παρέμβαση,  στα κοινά,  σε όλα τα έντυπα,  η ραδιοφωνικά μέσα,  που καταθέτη την άποψή του,  ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ το όνομα του,  και το επώνυμο του,  και κανενός είδους "κουκούλα", {ψευδώνυμο}.
Με τιμή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ."

Όπως είπαμε πάραπάνω δεν μπορούμε να δούμε τι γράφει το άτομο με το ψευδώνυμο "Φραγκόσυκο", και ο λόγος είναι ότι τον έχουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ από τις επαφές μας και έτσι ούτε το άτομο αυτό μπορεί να δεί τι γράφουμε εμείς η άλλοι στην σελίδα μας στο κοινωνικό δίκτυο αλλά ούτε και εμείς μπορούμε να διαβάσουμε τις αηδίες και τα γλοιώδη δημοσιεύματα του.

Παράλληλα έχει αναφερθεί στην διαχείρηση του κοινωνικού δικτύου σαν σπάμερ . 
Παρακαλούνται λοιπόν όλοι οι επώνυμοι χρήστες του κοινωνικού δικτύου να ακολουθήσουν την ίδια οδό δηλαδή 2-3 άτομα που προκαλούν το κοινό αίσθημα να αποκλεισθούν και συγχρόνως να αναφερθούν σαν σπάμερ, έτσι ώστε εφόσον συγκεντρωθεί ένας ορισμένος αριθμός αναφορών να τους αφαιρεθεί και να σβησθεί ο λογαριασμός τους από την διαχείρηση του δικτύου.

Τέλος καλό θα ήταν να παύσουν όλοι να τους απευθύνουν οιαδήποτε απάντηση σε περίπτωση που δεν θέλουν να τους αποκλείσουν.

Συνήθως όταν τα σκουλήκια γίνονται ενοχλητικά απλά τα λυώνεις. Τα σύγχρονα σκουλήκια του διαδικτύου απλά τα διαγράφεις και ησυχάζεις.
---------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
---------------------------