Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«Άνοιξε» πάλι ο δρόμος της παράκαμψης των Βουτιάνων, και παραμένει κλειστός ο δρόμος Σπάρτης - Λεύκτρο

Με την έκφραση «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου», ήρθε η είδηση στα γραφεία μας, ότι ο δρόμος της παράκαμψης των Βουτιάνων, άνοιξε πάλι!

Το κομμάτι του δρόμου που πληρώθηκε 2,6 εκ. ευρώ για να κατασκευαστεί από την αρχή, άνοιξε πάλι και μάλιστα σε 4 - 5 διαφορετικά σημεία, ενώ δεν έχουν περάσει ούτε 7 μήνες από την επίσημη παράδοση του (1-8-2014).



Το νέο αυτό, στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, φαίνεται πως δεν είναι και τόσο νέο, αφού με τα πρώτα ρήγματα έσπευσαν να ρίξουν πίσσα, για να μην εισχωρήσει το νερό της βροχής αυτές τις μέρες, και τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Όμως παρά τις προσπάθειες τα ρήγματα έχουν αρχίσει και ανοίγουν περισσότερο, θυμίζοντάς μας τι έγινε το 2010.

Επίσης, αυτοί που έριξαν την πίσσα, πέταξαν στο χαντάκι δίπλα από το δρόμο τους ντενεκέδες, δείχνοντας τι πολιτισμό έχουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας!!!

Το σοβαρό θέμα βεβαίως είναι, πως αν τα ρήγματα του δρόμου ανοίξουν κι άλλο, οι αρχές θα αναγκαστούν να τον κλείσουν, με άγνωστο αυτή τη φορά αν θα ξαναδοθεί στην κυκλοφορία και πότε, ενώ μπροστά μας έχουμε και τη νέα τουριστική σεζόν.

Όμως όπως φαίνεται, ούτε ο Δρόμος Σπάρτη - Λεύκτρο πρόκειται σύντομα να δοθεί στην κυκλοφορία και ας είναι σχεδόν έτοιμος!!!

Οπότε «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου», άντε πάλι και φτού και από την αρχή...







--------------------------------
Πηγή: apela.gr
--------------------------------