Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Λακωνία:Βρέθηκε ο Πακιστανός που έγινε φονιάς για την τιμή μιας Βουλγάρας

Μετά από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες ο 42χρονος Πακιστανός συνελήφθη στην Ελίκα Λακωνίας,, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Σπάρτης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος Πακιστανός στις 16 Νοεμβρίου είχε μαχαιρώσει έναν 45χρονο Έλληνα κάτοικο της περιοχής, ο οποίος μαζί με άλλους συνεργούς του, που έχουν συλληφθεί, εξέδιδαν μια 18χρονη Βουλγάρα εκβιάζοντάς την παρακρατώντας της τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.Τότε, ο 42χρονος προκειμένου να συνευρεθεί με την 18χρονη, αφού δεν συμφώνησαν στην τιμή με τον 45χρονο, τον μαχαίρωσε κι εξαφανίστηκε.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μολάων και της Ασφάλειας Σπάρτης που έκαναν έρευνες για το αιματηρό επεισόδιο, πήγαν στο σπίτι του θύματος σε ένα χωριό της Μονεμβασιάς όπου βρήκαν φυλακισμένη τη νεαρή Βουλγάρα!

Η 18χρονη κοπέλα απελευθερώθηκε και κατέθεσε ότι ο τραυματίας, μαζί με έναν 33χρονο Έλληνα και μια 27χρονη ομοεθνή της παρακρατούσαν τα έγγραφα παραμονής της στη χώρα και την εξανάγκαζαν δια της βίας να προσφέρει ερωτικές «υπηρεσίες» σε πελάτες που της έβρισκαν! Οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
-----------------------------
Πηγή: ΑΜΠΕ
-----------------------------