Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Περί συζήτησης για επέκταση αεροδρομίου στο κοινωνικό δίκτυο


Με αφορμή συζήτησης στο κοινωνικό δίκτυο περί επέκτασης του διαδρόμου του αεροδρομίου παραθέτω και εδώ την άποψη μου σε απλή και καθαρή γλώσσα.
 
Το θέμα επέκτασης του διαδρόμου {προς μία η δύο κατευθύνσεις) έχει τεθεί από μακρού και μαζί και η δημιουργία σταθμού ανεφοδιασμού με καύσιμα έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα να εφοδιάζονται τα αεροπλάνα και να μην αναγκάζονται να μειώνουν τον αριθμό επιβατών. 

Όλα τα χρόνια επικρατούσε ΣΚΟΤΟΣ σχετικά με τις ενέργειες και τις διαδικασίες που είχαν γίνει. 

Υπήρχαν κάποιες ανακοινώσεις της Περιφέρειας οι οποίες όμως απλά απεδείχθησαν προεκλογικά πυροτεχνήματα ενώ στην ουσία κάτω από το βάρος των δανειστών όλα αυτά ήταν απλά παιδικά παραμυθάκια και από την περιφέρεια και από την παρελθούσα δημοτική αρχή. 

Η παρούσα δημοτική αρχή μέσα σε 2 μόλις μήνες ανέδειξε και προώθησε το θέμα σε συνδυασμό με την περιφέρεια αλλά και την αμέριστη συμβολή ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ μόνον μέσων τοπικής ενημέρωσης

Η Ελληνική πολιτεία την παρούσα περίοδο βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό και το μόνο που ενδιαφέρει είναι το πως θα κρατήσουν κάποιοι τις σάπιες καρέκλες και άλλοι ποιοί θα τις παραλάβουν. 

ΟΛΟΙ αδιαφορούν εάν η όχι γίνει επέκταση διαδρόμου σε ένα άγονο νησί και οι οιεσδήποτε διαμαρτυρίες η ενέργειες ακολουθούν τους ρυθμούς του ταμπούρλου που παίζουν οι δανειστές και που δεν μπορεί να το ακούσει κανένας κρύβοντας τις επιθυμίες και φιλοδοξίες του πίσω από ένα προπέτασμα άκαρπης αισιοδοξίας. 

Όταν μια απλή επιχείρηση στην Ελλάδα χρειάζεται 6 μήνες και ένα χρόνο να εγκριθεί παρά τις εξαγγελίες περί αυτόματης ίδρυσης κ.λ.π. της πολιτείας, πόσο περιμένετε να χρειάζεται ένα έργο που εξαγγέλεται και στην ουσία ξεκινάει από το μηδέν ;;;;;; 

Συμφωνώ με τον κ. Χατζηγιάννη ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια τώρα που το θέμα είναι ζεστό και υποστηρίζεται 100% από την δημοτική και περιφερειακή αρχή, αλλά εάν δεν υπάρχουν τα χρήματα από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου οικονομικών δυστυχώς δεν πρόκειται να προχωρήσει και θα ακολουθήσει την αργή και βασανιστική πορεία καθώς και το όπλο κάποιων που σε λίγο καιρό θα κατέβουν και θα ζητάνε την ψήφο σας. 

Και θα συμφωνήσω με την κ. Καψή ότι έχει καθυστερήσει πολύ αλλά με την βία και τις ανούσιες διαμαρτυρίες όταν βρίσκεσαι μέσα στα κάγκελλα το μόνο που κερδίζεις είναι μακρύτερη παραμονή στα κάγκελλα. 

Για αυτό λοιπόν αντί να ρωτάμε το "γιατί" καλύτερα είναι να βρούμε το ΠΩΣ θα γίνει συντομώτερα, διότι κατ' ουσίαν όλοι επιθυμούμε το ίδιο πράγμα, απλά τα αιώνια ΗΛΙΘΙΑ κομματικά ένστικτα παρασύρουν στην παλίροια του πέρα-δώθε και διαχωρίζουν ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ τους Ναυαγούς να πνίγεται ο καθένας μόνος του.
-------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης 
-------------------------------------