Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Απάντηση στην Επιστολή των Μεταφορέων προς την σελίδα μας

Κατ' αρχάς ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση η οποία προήλθε από το δημοσίευμα μας που αναφέρεστε, διότι εάν δεν είχε γίνει δεν θα υπήρχε και η επιστολή διαμαρτυρία σας.

Να σας διορθώσω λιγάκι γιατί είσαστε ανενημέρωτοι σχετικά με την δημοσιογραφική μου υφή. 
Ναι δεν είμαι αμειβόμενος δημοσιογράφος ούτε παπαγαλάκι κανενός, πλήν όμως ανήκω στον σύνδεσμο δημοσιογράφων του διαδικτύου εδώ και αρκετό διάστημα και μάλιστα αναφέρεται και στο τέλος κάτω δεξιά της σελίδας. 
Αυτά για αποκατάσταση της ελλειπούς σας ενημέρωσης.........



Για το τελευταίο δημοσίευμα που αναφέρεστε, ανέφερα συγκεκριμμένα το τι με πληροφόρησε ο Αντιπεριφερειάρχης και η αρμόδια επιτροπή.

Στο σημείο αυτό πως εννοείται την παραπληροφόρηση όταν προέρχεται από τα πλέον επίσημα χείλη της Περιφέρειας. Όσο για την "καραμέλα" περί υποβιβασμού της σελίδας απατάσθε οικτρά διότι η ΑΛΗΘΕΙΑ απλά τσούζει αρκετούς που είχαν συνηθίσει στα "Πάρτυ" του παρελθόντος.

Ουδείς αρνείται ότι εξυπηρετήσατε το νησί τα 30 χρόνα που αναφέρεστε αλλά δεν το κάνατε για την ψυχή της γιαγιάς σας ούτε του παππού σας. Το κάνατε γιατί αμειβόσαστε ανάλογα τους χειμερινούς μήνες που η κίνηση είναι μηδενική και εάν δεν ήταν και αυτό θα κυνηγάγατε απλά τα σύννεφα και την κατσιφάρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης με διαβεβαίωσε ότι σας προσεφέρθη το ίδιο μίσθωμα με το περυσινό. Εσείς λέτε ότι δεν έγινε έτσι. Στην προκειμένη περίπτωση ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ μεταξύ σας και βγάλτε κοινή ανακοίνωση με τον Αντιπερειάρχη.

Επίσης από την επιτροπή του διαγωνισμού υπήρξε η πληροφορία ότι οι μισοί από τους μεταφορείς είχαν ήδη δεχθεί αλλά οι υπόλοιποι παρενέβησαν και τους απέτρεψαν. Κεφάλαιο στο οποίο παραλείψατε να αναφερθείτε, ίσως εκ λάθους.....

Οι παλιές καλές εποχές έχουν παρέλθει. Το μέγιστο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού υποφέρει. Όλοι έχουν βάλει νερό στο κρασί τους και υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά δυστυχούν.

Εσείς δεν κάνετε τον κόπο ούτε να ρίξετε μια γουλιά. Αλλά έρχεται κάποιο τέλος εποχής που αναγκάζεσαι να φυσάς και το γιαούρτι επειδή κάηκες στον χυλό.

Καλό είναι να το σκεφθείτε σωστά γιατί απλά δεν υπάρχουν πια χρήματα και ζούμε με ότι παράγουμε και όχι όπως θα θέλαμε να ζούμε.

Εμείς θα επικοινωνήσουμε πάλι με την Περιφέρεια και θα ανακοινώσουμε στον Αντιπεριφερειάρχη ότι ισχυρίζεσθε πως ψεύδεται όσο αφορά το θέμα της εξομοίωσης του ναύλου με τα περυσινά δεδομένα.

Υ.Γ. Και θα παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείται κάποιες φράσεις της απελθούσας δημοτικής αρχής τετριμμένες από το κοινωνικό δίκτυο διότι δεν απευθύνεστε σε κάποιους με χαμηλό δείκτη I.Q.

Ευχαριστώ
----------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------------