Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ο ...χορός των λυμάτων καλά κρατεί στον Πόρο.


Παρασκευή ώρα 9:10 το βράδυ ,όσοι επισκέπτες του Πόρου πέρναγαν από τον δρόμο πίσω από τον Ρώσικο Ναύσταθμο, είδαν και έζησαν εικόνες απείρου κάλους.

Ένας καταρράκτης με δυνατή βοή, κατρακυλούσε από το βουνό και χυνόταν σε μία μικρή λίμνη που έχει δημιουργηθεί από το ανάχωμα που έχουν κατασκευάσει οι εργάτες του Δήμου.

Όταν αυτή υπερχείλιζε περνούσε κάτω από την άσφαλτο και με ορμή χυνόταν από την άλλη μεριά του δρόμου στο πηγάδι που βρίσκεται στο Ρώσικο Ναύσταθμο και φυσικά στην θάλασσα.

Τι ήταν όλο αυτό που σας περιγράψαμε;

Μα φυσικά τα ακατέργαστα λύματα από το εργοστάσιο του βιολογικού Πόρου, που εδώ και καιρό ουσιαστικά δεν λειτουργεί και ο Ανικάνιους Δήμαρχος , μαζί με τους δημοτικούς του συμβούλους βρήκαν  αυτή την εγκληματική λύση.

Να τα στέλνουν ...στην θάλασσα στην πιό ωραία παραλία του νησιού, που την άλλη μέρα το πρωί μεγάλοι και παιδιά θα απολάμβαναν το μπάνιο τους, ενώ πολλά κότερα ήταν αγκυροβολημένα στον κόλπο του Ρώσικου.

Έγκλημα περιβάλλοντος διαρκείας διαπράττει εδώ και χρόνια ο Δήμαρχος Πόρου κι όμως κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσά στούς συν δημότες του,χωρίς ίχνος ντροπής.

Γιά να κλείνουμε το ρεπορτάζ σας ενημερώνουμε ότι 9:22 ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Πόρου και σε λίγο κατέφθασαν περιπολικό της αστυνομίας και του λιμενικού,που διαπίστωσαν με τα ίδια τους τα μάτια το έγκλημα.

Για ποιό τουρισμό αλήθεια μιλάει η ανίκανη δημοτική αρχή του Πόρου;
---------------------------------
Πηγή: mellon.gr
---------------------------------