Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

«Στον τόπο που γεννήθηκα…» στα Κύθηρα

Ο Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός"4Ε" της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την σελίδα μας και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό "Adelin FM" και κατόπιν συνεννόησης με τον νέο Δήμαρχο κ. Χαρχαλάκη θα προβεί σε γυρίσματα τηλεοπτικών ντοκυμανταίρ στα πλαίσια των εκπομπών του "Στον Τόπο που Γεννήθηκα" και "Τα μοναστήρια του Τόπου μας".

Τα γυρίσματα  θα πραγματοποιηθούν 24 , 25, 26, και 27 Σεπτεμβρίου 2014  με ημερομηνία άφιξης την 23η.

Τα συνολικά έξοδα υπολογίζονται τα οδοιπορικά (μετάβαση –καύσιμα, διόδια, κλπ), η αμοιβή συνεργείου (2 κάμερες) .

Συνολικά θα χρειαστούν 5 ημέρες  ώστε να επιστρέψουν ξανά στη βάση τους. Συμπεριλαμβάνονται  η ημέρα για να έρθουν και φύγουν στον τόπο σας και οι 4ημέρες γυρισμάτων .

Τα συνολικά έξοδα υπολογίζονται στα 1750  (χίλια επτακόσια πενήντα ευρω). Αυτά προκαταβάλλονται σε λογαριασμό τραπέζης με τιμολόγιο , το οποίο επιβαρύνεται με ΦΠΑ 23%. (Τελικό ποσό 2152ευρώ με ΦΠΑ)

Kάθε επιπλέον ημέρα γυρισμάτων υπολογίζεται στα 250 ευρώ.

Ο Σταθμός δεσμεύεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τεχνικής πλευράς, τόσο σε Ελλάδα όπου και προβάλλεται η εκπομπή όσο και παγκόσμια μέσω των δορυφόρων eutelsat (ΟΤΕ TV), των υπολοίπων  δικτύων αλλά και του διαδικτύου.

Όλο το ποσό θα καλυφθεί από τοπικές χορηγίες και οι χορηγοί θα προβληθούν ανάλογα στο ντοκυμανταίρ και παρακαλούμε για την συμμετοχή τους στο εξαιρετικό αυτό εγχείρημα προβολής των νησιών μας παγκόσμια....

Σκοπός του ντοκυμανταίρ είναι η παγκόσμια προβολή των Κυθήρων - Αντικυθήρων από πολιτιστικής, θρησκευτικής και ιστορικής άποψης προβάλοντας συγχρόνως και τις ασύγκριτες ομορφιές του τόπου.

Για την συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού μεριμνά η κ. Μελίνα Μαρουλίδου τηλ. 6974883530 με την οποία παρακαλούμε να έλθετε σε επαφή για την προσφορά και προβολή σας.
--------------------------------------