Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Έργα συντήρησης 600 χιλ. ευρώ στις ΕΟ Τρίπολης-Σπάρτης-Γυθείου

“ Παράλληλη βελτίωση και της επαρχιακής οδού διακλάδωσης Καμινίων προς Ποταμιά ”

ΣΠΑΡΤΗ. Δημοπρατήθηκε την  Παρασκευή, 27 Ιουνίου, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο «Συντήρηση Ε.Ο. Τρίπολη – Σπάρτη –Γυθείου ( από όρια νομού) και της Επ. Ο. διακλάδωση Καμινίων προς Ποταμιά Ε.Ο. (από 19ο χιλ).», έργα συνολικά προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης σε διάφορες θέσεις των επαρχιακών οδών της Ανατολικής Λακωνίας που έχουν υποστεί φθορές  καθώς και βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης σε όλο το μήκος της οδού.

Η αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου επισήμανε ότι «με την παραπάνω εργολαβία το συνολικό ποσό που έχει διαθέσει η περιφέρεια για την συντήρηση το συγκεκριμένου δρόμου ανέρχεται στο ποσό 1.400.000,00€ μόνο μέσα στο 2014». Παράλληλα, όπως ανέφερε η ίδια, με την Εθνική οδό θα πραγματοποιηθεί συντήρηση και στον σημαντικό άξονα που συνδέει τους οικισμούς Ποταμιάς και  Καμινίων με την Εθνική oδό στον κόμβο της ΔΕΗ και εξυπηρετεί σχεδόν το σύνολο των οικισμών του κεντρικού Ταϋγέτου.
-------------------------
Πηγή: notospress.gr
-------------------------