Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Κατσικάρη στα Κύθηρα

Επίσκεψη στα Κύθηρα πραγματοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ.Δημήτρης Κατσικάρης απο την Τετάρτη 26/3 το απόγευμα εως την Παρασκευή 28/3/14, με αφορμή ενημερωτική Ημερίδα για θέματα Αγροτικής Παραγωγής και ανάπτυξης απο την διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων σε συνεργασία με τους συνεταιριστικούς φορείς των Κυθήρων που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 27/3 στο Λεοντσίνειο Πνευματικό Κέντρο Κεραμωτού.


Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ADELIN 107,3 FM στην εκπομπή "η επόμενη μέρα "και έδωσε συνέντευξη στον Τάκη Πολίτη.Στη συνέχεια είχε συνάντηση στο Λιβάδι με αντιπροσωπεία απο εθελοντές πυροσβέστες του Π.Κ. Κυθήρων όπου συζήτησε μαζί τους και αμέσως μετα παραχώρισε συνέντευξη στο Συνεργάτης του σταθμού μας Πέτρο Τσολάκο για τον ADELIN FM και για τον τηλεοπτικό σταθμό " ΕΛΛΑΔΑ ".


Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης το μεσημέρι της Πέμπτης επισκέφτηκε τον Δήμο και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ.Θεόδωρο Κουκούλη.

Θα ακολουθήσουν αύριο Παρασκευή και Άλλες συναντήσεις με τοπικούς φορείς και ο κ.Κατσικάρης θα αναχωρήσει απο το Νησί μας την Παρασκευή το απόγευμα.

--------------------------------------
Πηγή: AdedlinFM-Τάκης Πολίτης
--------------------------------------