Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Μαγνήτισε» τουρίστες από ΒΑ Ευρώπη, Βαλκάνια και Ασία η Μονεμβάσια στη “Philoxenia”

“ Εμπορικές συμφωνίες ανάμεσα σε ξενοδόχους του Δήμου Μονεμβασίας και τουριστικούς πράκτορες στην έκθεση “Philoxenia” στη Θεσσαλονίκη


ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Μονεμβασίας έδωσε το παρόν στην διεθνή έκθεση τουρισμού “Philoxenia” το διάστημα από τις 21-24 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν δεκάδες συναντήσεις μεταξύ των μελών της επιτροπής τουρισμού και εμπορικών επισκεπτών από το εξωτερικό.

Στις συναντήσεις αυτές παρευρέθηκαν, κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου, ξενοδόχοι της περιοχής, προκειμένου να έχουν απ’ ευθείας επιχειρηματικές συζητήσεις με τους τουριστικούς πράκτορες και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες εμπορικές συμφωνίες.


Ενδεικτικά, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες από χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Σουηδία, Ινδία, Τουρκία καθώς και από Βαλκανικές και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.  

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και με ελληνικά τουριστικά γραφεία ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε η περιοχή και στους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση.

Η αγορά της βόρειας Ελλάδας είναι παραδοσιακά μια φιλική αγορά για την περιοχή της Μονεμβασίας και ο Δήμος έχει επενδύσει σε αυτή, τόσο μέσω της συμμετοχής στη “Philoxenia”, όσο και μέσα από ποικίλες ενέργειες προβολής στη συγκεκριμένη περιοχή. 
----------------------------
Πηγή: notospress.gr
----------------------------