Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Δε γνωρίζω πόσοι τελικά θα αποχωρήσουν από το Δημόσιο»

Δε γνωρίζω πόσοι τελικά θα αποχωρήσουν από το Δημόσιο
«Πώς είναι δυνατό ενώ μίλησαν πριν από μένα δύο Υπουργοί - οι κ.κ. Κωστής Χατζηδάκης και Λεωνίδας Γρηγοράκος - να μην ακουστεί τίποτα, ενώ μόλις επιχείρησα να μιλήσω εγώ, να ξεκινήσουν οι διαμαρτυρίες;» αναρωτήθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα, κατά το Έκτακτο Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), μιλώντας στο mega και συνέχισε:

«Δε γνωρίζω από ποιόν αλλά στημένο το επεισόδιο εναντίον μου»
«Ήταν σίγουρα ένα “στημένο” επεισόδιο, αφού έχω δεχτεί στο Υπουργείο τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκησης - Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και Π.Ο.Π.-ΟΤ.Α. - έχοντας συζητήσει τα προβλήματα και τα αιτήματά τους, πολλές φορές. Όμως, δεν μπορώ να γνωρίζω, από ποιόν στήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο...». 

«Η Χρυσή Αυγή θα πάρει αυτό που πρέπει να πάρει στις Δημοτικές Εκλογές...»
Σχολιάζοντας τη δήλωση του Βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Ηλία Κασιδιάρη, πως στις Δημοτικές Εκλογές η «Χρυσή Αυγή» θα πάρει το 50% των μεγάλων Δήμων, ο κ. Μιχελάκης είπε: «Ο κόσμος έχει καταλάβει πια, και θα στείλει τη Χρυσή Αυγή εκεί που πρέπει να τη στείλει...».

«Απ' αυτές τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές οι όποιες αλλαγές στον Εκλογικό Νόμο»
Αναφορικά με τις πιθανές αλλαγές στο Εκλογικό Σύστημα, ενόψει των επικείμενων Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών, επανέλαβε τη βεβαιότητά του, πως οι γενικότερες αλλαγές θα ισχύσουν απ' αυτές τις Εκλογές, όμως «μέσα από δημόσια διαβούλευση» όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Η αξιολόγηση των δομών των Δήμων θα καθορίσει τις αποχωρήσεις»
«Δε γνωρίζω πόσοι θα αποχωρήσουν από το Δημόσιο, στο πλαίσιο του μέτρου της διαθεσιμότητας - κινητικότητας, αν δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αξιολόγησης των δομών από τους Δήμους» είπε ο κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση, για το πόσοι υπάλληλοι του Δημοσίου θα αποχωρήσουν απ' αυτό, με την ολοκλήρωση του προαναφερόμενου μέτρου
-----------------------
Πηγή: epoli.gr
-----------------------