Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Συνάντηση της Μαρίας Ρεπούση με τον δήμαρχο Αγκιστρίου






Θέμα: Συνάντηση της Μαρίας Ρεπούση με τον δήμαρχο Αγκιστρίου

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αγκιστρίου πραγματοποίησε σήμερα η βουλευτής Α΄ Πειραιά Μαρία Ρεπούση. Στη συνάντηση, ο δήμαρχος έκανε μία γενική ενημέρωση στην βουλευτή για την κατάσταση στο νησί καθώς και για τα έργα που σχεδιάζονται και πρόκειται να υλοποιηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα. 

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην καλή ακτοπλοϊκή σύνδεση του Αγκιστρίου καθώς και στην ολοκλήρωση των διαδικασιών με στόχο να αποκτήσει το νησί ένα σύγχρονο και αυτόνομο δίκτυο υποδομών αποχέτευσης και ύδρευσης.   

Έκανε επίσης μνεία στα σχέδια του Δήμου για λιμενικά έργα που θα βελτιώσουν την τουριστική υποδομή στο νησί με επέκταση της προβλήτας του νησιού και κατασκευή σύγχρονης μαρίνας αλλά και στην κωλυσιεργία των απαιτούμενων εγκρίσεων, εξαιτίας άλυτων ζητημάτων της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου. 

Η Μαρία Ρεπούση, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την ενημέρωση, υποσχέθηκε να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να συμβάλει στην  προώθηση των εγκρίσεων που χρειάζονται προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα για τη λιμενική αναβάθμιση του νησιού.