Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2013

Ο Σύνδεσμος Νεαπολιτών Τα Βάτικα σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Βοιών και με τη χρηματοδότηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου, διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην παραλία της Νεάπολης αγώνες επίδειξης κανόε - καγιάκ, την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013! 








Αθλητές, προπονητές και συνοδοί από τα Χανιά, το Μεσολόγγι, την Χαλκίδα, τα Ιωάννινα, την Σαλαμίνα, τις Τζιτζιφιές και τον Πειραιά φιλοξενήθηκαν στη Νεάπολη, γνώρισαν τους ανθρώπους της αγωνίστηκαν στην πανέμορφη παραλία της και θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους πίσω στις ιδιαίτερες πατρίδες τους! Πιστοί στις αρχές μας, διοργανώσαμε άλλη μία εκδήλωση με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας! 






Θερμές ευχαριστίες από τα Δ.Σ. των διοργανωτών στους αθλητές - προπονητές - συνοδούς από όλα τα σωματεία, στο ΝΠΔΔ του Δήμου και την κα. Παναγιώτα Αλειφέρη, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κανόε - Καγιάκ, στην κα. Λίτσα Χάδιαρη, στον κ. Μπάμπη Λύρα, στον κ. Θοδωρή Δρίβα, στο Λιμενικό Σώμα, στους γιατρούς μας, σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής μας για τη συνεργασία και φυσικά, σε όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθειά μας! 

Με την ευχή ο θεσμός να καθιερωθεί και ο Ναυτικός Όμιλος Βοιών με τη στήριξη όλων και κυρίως της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ να αναπτύξει το άθλημα και στην περιοχή μας, ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου!






Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον συμπατριώτη, πρωταθλητή του αθλήματος και προπάντων φίλο, Αλέξανδρο Τσάκωνα!