Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΥΓΑΣ κι απάνω Τούρλα!!!!

Πάντως δε ξηγιέσε καλώς ρε Δεσποινάκι να πούμε. Τι έκανα ο έρμος και μο έχεις επιβάλλει εμπάργκο κλίνης , ομιλίας κλπ. Ούτε Κούβα να ήμουνα. Ντάξει, επειδής δηλαδή, βγήκα με φιλαράκι και ήπιαμε καναδυό γκαζοτενεκέδες ρετσίνα , κάναμε τη διάμετρος του κεφαλιού μας ίσαμε με του Λευκού Πύργου και γενήκαμε κορκόδειλοι ,πρέπει να με...περάσεις την βάσανο της προανακριτικής να πούμε;

Ποια είσαι τέλος πάντων η Κωνσταντοπούλου;
Αυτή ανακρίνει επί βδομάδα έκαστον ατυχή που πέφτει στα σαγόνια της.
Ποιο το αμάρτημα μου δηλαδή; Ποια λίστα αλλοίωσα και τι απέκρυψα ;
Εντάξει μπορεί και να είπα ασυναρτησίες τινές ένεκα σούρας κατά την επίσκεψις στη ξαδέρφη σου στη Μαγδάλω, που δεν την πάω κιόλας για μου την μπαίνει αβέρτα (Πόσα βγάλατε τον μήνα αυτόν Μήτσε; Χα!! χα!! χα!!
Κινδυνεύετε απέ την εφορία!!
Εμένα ο Αποστόλης μου...Δόξα τω θεώ!!
Α εσείς είστε Μήτσε σας μπέρδεψα με τον Μπαντ Πητ στο ημίφως!!! χα! χα! χα!, πάλι τα κοπάνησες ; είσαι μέτοχος στον Μαλαματίνα; ) άσε που με κακολογεί σε συγγενείς. Ρεμπεσκέ με ανεβάζει αχαΐρευτο με κατεβάζει. Πεθερά δεν είχαμε, ξαδέρφη αποκτήσαμε .

Όχι ρε μανίτσα μου δεν τοκανα επίτηδες και ξέρασα πάνω στο χαλί της.
Κάτι με πείραξε να πούμε.
Μπορεί ότι μας τόπε ίσα με τριάντα φορές ότι το πήρε απέ κάποια Μοιραράκη (Ποιά ειν αυτή ρε μάγκες;) μπορεί ότι ο Αποστόλης της ειναι σύνεδρος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κα ετοιμάζονται περί ανασυγκρότησις και βουρ απ την αρχή (κονόμησαν καλώς σε παλαιοτέρας εποχάς) μπορεί και σβερκωμένο να με έσερνες ως να με πας κατά σπίτι μεριά αλλά αξίζω τοιαύτης μεταχείρισις;

Άρχισε να μυρμηγκιάζει και μένα το κεφάλι μου σαν του τιτάνα Μαρκογιαννάκη και σε λίγο θα σπάσω και κάνα χέρι απ τα καντήλια σαν τον Καπερνάρο.
Αποτέλεσμα Μηδέν.
Ούτε μείς θα βγάλουμε άκρα, ούτε αυτοί αποτέλεσμα. Δεν είναι βεβαίως κι η πρώτη φορά .
Έτσι κι αλλιώς συγχωροχάρτια μοιράζουν (δες Άκης, Ζήμενς, Βατοπαίδια, ομόλογα,παρακολουθήσεις και τελειωμό δεν έχει)

Γι αυτό σε λέω δώσε τόπο στην οργή και άφεση αμαρτιών τον Μητσάρα σου που παραστράτησε και υπέγραψε μου ένα συγχωροχάρτι , ανακάλεσέ με δε εκ της καναπεδάτης εξορίας.
Απόδωσε με και μένα λευκό στην αγκαλιά σου όπως αποδίδωσι οι λογιών λογιών προανακριτικές επιτροπές , τους αγαπημένους συναδέλφους τους, λευκές περιστερές στην κενωνία κι άσε τους άλλους ,τον λαό, πάει να πει κα κουρεύεται και ν ασχολείται με τα θέατρα του Μαρκογιαννάκη, του Μπουμπούκου, και της μεγ...μεγάλης Ζωής της Πορφυρογέννητης .
Έτσι κι αλλιώς ο μόνος κερδισμένος της υπόθεσης αυτής θα είναι ο Κασιδιάρης ''Συνεχίστε το λακρεντί σας όρνια και απορείτε μετά όσο θέτε για την άνοδο της Χ.Α'' δικαίως θα σκέπτεται.

Γι αυτό σε λέγω ρε Δεσποινάκι να πούμε. Δώσε τόπο στην οργή.
Η ζωή είναι μικρά, ο κατώτατος μιστός υψηλός (Για να το λέει κάποιος που τσεπώνει κάνα 6000 μηνιαίως ,Μέργος; Μούργος; κάπως έτσι, δίκιο θάχει, δε μπορεί.
Εξ άλλου το ''λαγό'' παριστάνει) ο Μητσοτάκης πάει να μηδενίσει (στα 100) και ξανά απ την αρχή, ζωή νάχει) εμείς ταϊζόμαστε με αλογίσιο κρέας , κινδυνεύουμε κι από μετεωρίτες στην κεφάλα μας, από ανεργία ,καλά, από φτώχια ,γόνατο, ο Γιώργος διδάσκει στο Κολούμπια πια, δόξα τω Θεώ αποκαταστάθηκε κι αυτό το παιδί και πάει λέγοντας.....

Ο ερωτικώς εξόριστος
Μήτσος ο Τούφας

ΥΓ Περιττό να σου πω ότι μυρμηγκιάζουν τα παπάρια μας αφ ενός εμού απ το κρύο (με μια κουβέρτα στον καναπέ ,κακούργα!!) αφ έτερου απάντων των Ελλήνων (θηλυκών κι αρσενικών) απ την αναισθησία και τα καραγκιοζλίκια της πολίτικης μας νομενκλατούρας. Νομίζω;
-------------------------------------
Πηγή: taxalia.blogspot.com
-------------------------------------