Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη της βουλευτή Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.



Μαρία Ρεπούση
Βουλευτής Α΄ Πειραιά


Πειραιάς, 28/01/2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Επίσκεψη της βουλευτή Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.


Επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η βουλευτής Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση. Τη βουλευτή υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης ο εντεταλμένος σύμβουλος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) κ. Γιώργος Σιγάλας, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά κα. Ευαγγελία Μπαφούνη, ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Πινακοθήκης κ. Μιχάλης Τσεκούρας και η Μουσειολόγος κα Αθηνά Πάνου.

Η βουλευτής ενημερώθηκε από τον κ. Σιγάλα και την κα Μπαφούνη για τη λειτουργία, την οργάνωση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος για τη στελέχωση και τη χρηματοδότηση όλων των χώρων που ανήκουν στη Διεύθυνση Πολιτισμού. 

Εκτός από τα παραπάνω για τη Δημοτική Πινακοθήκη υπογραμμίστηκε η ανάγκη της ολοκλήρωσης της μουσειολογικής μελέτης, που έχει ξεκινήσει, ώστε να στηθούν τα εκθέματα στο χώρο και να οργανωθεί το ωράριο λειτουργίας της. 

Η Μαρία Ρεπούση αναφέρθηκε στην ανάγκη της πλήρους αξιοποίησης του προγράμματος του Υπουργείου Ηλεκτρονικής και Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την κινητικότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων