Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Γηροκομείο φέρνει ιερόδουλες για τους ηλικιωμένους του


 
Ένα γηροκομείο αλλιώτικο από τα άλλα εδρεύει στο Sussex όπου οι υπεύθυνοί του έχουν φροντίσει να… ικανοποιούν τους ηλικιωμένους που φιλοξενούν.

Μάλιστα κάποιοι από τους ηλικιωμένους είχαν αποδειχθεί ιδιαίτερα άτακτοι καθώς χούφτωναν το προσωπικό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το ίδιο το γηροκομείο το οποίο έσπευσε να βρει τη λύση βάζοντας στο πρόγραμμα επισκέψεις ιερόδουλων!

«Οι άνθρωποι έχουν ανάγκες και εμείς είμαστε εδώ για να τις ικανοποιούμε. Προσλάβαμε ένα ανεξάρτητο σύμβουλο ο οποίος κανόνιζε τα πάντα. Οι ασθενείς πλήρωναν μόνοι τους τις επισκέψεις. Εμείς απλά διαμορφώναμε κατάλληλα ένα δωμάτιο και τους το παρείχαμε», δήλωσε η διευθύντρια του γηροκομείου.

Tα βρετανικά media χαρακτήρισαν το γεγονός αυτό ως σκάνδαλο της «κόκκινης κάλτσας», αφού κάθε φορά που χρησιμοποιούσε κάποιος το «κόκκινο» δωμάτιο έμπαινε μια κάλτσα στο πόμολο της πόρτας. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως κάθε 15 λεπτά ένα μέλος του προσωπικού χτυπάει την πόρτα για να διαπιστώσει αν όλα βαίνουν καλώς!

«Οι ιερόδουλες επιτρέπεται από το νόμο να ανακουφίζουν σεξουαλικά τους ανθρώπους. Ενώ εμείς όχι. Οπότε, αν κάποιος μας το ζητήσει, του κανονίζουμε μια «ειδική επίσκεψη». Κάτι που είναι προτιμότερο από ένα ασθενή που επιμένει να χουφτώνει το προσωπικό» υποστηρίζει η διευθύντρια.

Το σκάνδαλο φυσικά βρίσκεται υπό δικαστική έρευνα!
---------------------------
Πηγή: protothema.gr
--------------------------