Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αναβάλλονται για αύριο οι εκπομπές της Τρίτης του ΑΝΤ1 λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος

Ένα βραχυκύκλωμα στο κτίριο της οδού Κηφισίας στάθηκε η αιτία να προκύψουν σοβαρά προβλήματα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και να αναβληθούν οι προγραμματισμένες για σήμερα το βράδυ εκπομπές του σταθμού (“Ράδιο Αρβύλα” και “ Όλα μπάχαλο”)!

Εκτός απροόπτου οι δύο εκπομπές θα προβληθούν την ίδια ώρα το βράδυ της Τετάρτης.

Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αρχικά έπεσε “μαύρο” εξαιτίας του σοβαρού βραχυκυκλώματος που διέκοψε την τροφοδοσία ρεύματος. Οι τεχνικοί του σταθμού έσπευσαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, ώστε να επανέλθει στους δέκτες το σήμα του ΑΝΤ1 (το επεισόδιο του “Σουλεϊμάν”), όμως παρά τις προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθούν τα ζητήματα που προέκυψαν στον κεντρικό server ώστε να μπορούν να “φορτωθούν” και να βγουν στον “αέρα” οι εκπομπές. 

Στη θέση τους ξεκίνησε η ξένη ταινία “The first wives club”. Σε μια πρώτη ανακοίνωση του σταθμού, γίνεται λόγος για “πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που αφορά στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος”. Ο ΑΝΤ1 “ζητά συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό”, επισημαίνοντας ότι “σύσσωμο το τεχνικό τμήμα μας εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης”.  

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το τεχνικό πρόβλημα

«Ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που αφορά στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος οδήγησε στη διακοπή μετάδοσης του τηλεοπτικού μας σήματος.

Ο ANT1 ζητά συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό. Σύσσωμο το τεχνικό τμήμα μας εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης.»
----------------
Πηγή: ΑΜΠΕ
----------------