Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πρόσκληση για εκπαίδευση και εγγραφή στο μητρώο συνεργείων κοπής και ταφής φοινικοειδών προσβεβλημένων από τον επιβλαβή οργανισμό Rhynchophorus ferrugineus της ΔΑΟΚ ΠΕ Νήσων

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν στην εκπαίδευση και εγγραφή στο μητρώο εκπαιδευμένων συνεργείων σχετικά με τα επίσημα μέτρα που πρέπει να εφαρμόζουν για την κοπή και ταφή προσβεβλημένων φοινικοειδών από τον επιβλαβή οργανισμό Rhynchophorus ferrugineus (κόκκινο σκαθάρι), σύμφωνα με την κοινοτική και εθνική νομοθεσία, που θα πραγματοποιηθεί τέλος Νοεμβρίου από την Υπηρεσία μας.

Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 16/11/2012 στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις u15608@minagric.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  και u15634@minagric.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Η ακριβής ημερομηνία της ενημέρωσης θα οριστεί μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.

Οι Δήμοι παρακαλούνται για την παρουσία τουλάχιστον ενός εκπροσώπου υπεύθυνου για το ρυγχοφόρο και την εφαρμογή των σχεδίων δράσης. Επίσης οι Δήμοι παρακαλούνται να δώσουν ευρεία δημοσιότητα στην πρόσκληση για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στις κ.κ. Γεωργιτσανάκου Μαρία (213-1618530) και Καλλίγερου Γεωργία (2131618527).